Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε διάνοιξη δρόμου πυροπροστασίας στο χωριό Σέρβου προχωρά ο Δήμος Γορτυνίας

Σε διάνοιξη δρόμου πυροπροστασίας στο χωριό Σέρβου προχωρά ο Δήμος Γορτυνίας

O Δήμος Γορτυνίας, διακηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Έργα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στο Δήμο Γορτυνίας» (διάνοιξη δρόμου πυροπροστασίας), εκτιμώμενης αξίας 29.996,04 € (με αναθεώρηση και ΦΠΑ).

Το έργο θα εκτελεστεί στο Δήμο Γορτυνίας στην Τοπική Κοινότητα Σέρβου της Δημοτικής Ενότητας Ηραίας, του Νομού Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με την μελέτη προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών διάνοιξης δρόμου πυροπροστασίας περιμετρικά και στο κάτω μέρος του χωριού, πριν από την είσοδο του χωριού στην θέση «Σουληνάρι» όπου έχει γίνει ήδη διάνοιξη μήκους περίπου 400 μ και παράλληλα από τα τελευταία σπίτια στο κάτω μέρος του χωριού έως την έξοδο του χωριού στην θέση «Γαιδουροκυλίστρα» όπου θα συναντηθεί με τον δρόμο Σέρβου - Αράπηδες.

Θα γίνου εργασίες διάνοιξης για μήκος  περίπου 1.000 μ και μέσου πλάτους 5 - 6 μ. καθώς και διαμόρφωση - καθαρισμός του ήδη διανοιγμένου τμήματος μήκους 400 μ περίπου.

Διαβάστε την Περίληψη Διακήρυξης Συνοπτικού Διαγωνισμού

Από τους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να κατεβάσετε:
1. Την Διακήρυξη του Συνοπτικού Διαγωνισμού
2. Το Συμπιεσμένο αρχείο με τα Τεχνικά και Οικονομικά στοιχεία

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από το Δήμο Γορτυνίας, αρμόδιοι υπάλληλοι κα Γεώργια Μονοκρούσου και κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάρας, τηλ. 2795360508 και 2795360516.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...