Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για 5η χρονιά εθελοντές καθάρισαν την πανέμορφη Λίμνη Λάδωνα (εικόνες)

Για 5η χρονιά εθελοντές καθάρισαν την πανέμορφη Λίμνη Λάδωνα (εικόνες)
Με επιτυχία και καλό καιρό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ο 5ος Εθελοντικός Καθαρισμός της Λίμνης Λάδωνα.
Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η περιβαλλοντική δράση «5ος Εθελοντικός Καθαρισμός Λίμνης Λάδωνα» το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2017, που οργάνωσαν η Ένωση Συλλόγων Δ.Ε. Κοντοβάζαινας, ο Δήμος Γορτυνίας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) και η ΔΕΗ Λάδωνα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Συμμετείχαν κάτοικοι της περιοχής, μέλη της Ένωσης Συλλόγων Δ.Ε. Κοντοβάζαινας που ήρθαν από την Αθήνα, η διεύθυνση και το προσωπικό της ΔΕΗ, μέλη της δημοτικής αρχής, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και το προσωπικό του Δήμου Γορτυνίας με απορριματοφόρα οχήματα.
Οι συμμετέχοντες στη δράση «αποζημιώθηκαν» στο έπακρο γιατί, εκτός από τη χαρά της προσφοράς στο περιβάλλον, απόλαυσαν το τοπίο της λίμνης, πανέμορφο και φωτεινό, κάτω από τις λαμπερές ακτίνες του ήλιου που έκαναν παιχνιδίσματα με τα γαλαζοπράσινα νερά της, ενώ οι επιβλητικοί ορεινοί όγκοι καθρεφτίζονταν σ’ αυτά, κάνοντας εντυπωσιακούς σχηματισμούς.
Το μεσημέρι της Κυριακής παρατέθηκε γεύμα από τον Δήμο Γορτυνίας στην Πουρναριά για όλους τους εθελοντές και συμμετέχοντες στην δράση, όπου τους συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Δ.Ε. Κοντοβάζαινας κ. Ελένη Παπαγιάννη και η πολιτευτής κ. Εύη Τατούλη.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος συνεχάρη τους συνεργαζόμενους φορείς καθώς και τους εθελοντές για την κοινή τους δράση, τόνισε την σημασία που έχει η ανάδειξη της Λίμνης του Λάδωνα για την αειφόρο και σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον ανάπτυξη της Γορτυνίας και ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα εγκριθούν οι χρηματοδοτήσεις και θα αρχίσει η υλοποίηση των έργων για την ανάδειξη της λίμνης και την βελτίωση της πρόσβασης στην περιοχή.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Γορτυνίας / ΔΗΚΕΓ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...