Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απινιδωτής στη Δημητσάνα | Συγχαρητήρια από τον Κάλλα σε Καζά και Κολοκυθά!

Απινιδωτής στη Δημητσάνα | Συγχαρητήρια από τον Κάλλα σε Καζά και Κολοκυθά!

Ο Νάσος Κάλλας, στο άκουσμα ότι υπήρξε αίσια έκβαση στο θέμα αυτό, ευχαρίστησε δημοσίως δύο ανθρώπους, τον Γιάννη Καζά και τον γιατρό Δημήτρη Κολοκυθά.

Διαβάστε το κείεμνο που ανέβασε ... "Ήρθε λοιπόν η ώρα να γράψω κάτι κι εγώ για αυτό το σπουδαίο δώρο ζωής.

Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια στον σύλλογο Αετοί Γορτυνίας και φυσικά στον πρόεδρο Κωστας Καζας καθώς κι σε όλους τους αφανείς ήρωες για την μεγάλη προσπάθεια και τον στόχο που πέτυχαν στο να έρθει ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής στην Δημητσάνα.

Σε λίγο καιρό η Δημητσάνα λοιπόν θα είναι στον χάρτη AED στον χάρτη ζωής.

Τον τελευταίο καιρό 2 συμπατριώτες μας (σε διάστημα περίπου 4 ετών) έπαθαν ανακοπή καρδίας μέσα στην Δημητσάνα και δυστυχώς κανένας δε μπόρεσε να βοηθήσει, έχοντας λοιπόν αυτό το σπουδαίο όπλο μαζί μας ο θεριστής δε θα περάσει αλώβητος μέσα στην Δημητσάνα πάλι, ότι κι αν γίνει κάποιοι θα γονατίσουν και θα δώσουν κι εκείνοι την μάχη της ζωής και του θανάτου μια άνιση μάχη μέχρι πριν μερικές μέρες όπου τώρα με το όπλο αυτό και με την κατάλληλη εκπαίδευση θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια μας.

Είναι καιρός κι εγώ δημόσια πλέον να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει αρκετά στον τομέα υγεία στην Γορτυνία, έναν άνθρωπο όπου αυτός μας φύτευε τον συγκεκριμένο σπόρο και ο οποίος κάρπισε και θα γίνει δέντρο, έναν άνθρωπο που για πρώτη φορά στα χρονικά της Γορτυνίας έβαλε τις πρώτες βοήθειες στο σχολείο, Αγαπημένε Φίλε, Γιατρέ μα πάνω από όλα άνθρωπε Demetrios Kolokythas σου οφείλω κι εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ και για την Δημητσάνα και προσωπικά για εμένα.

Ήμουν και είμαι στην διάθεσή σου και στην διάθεση της Δημητσάνας λοιπόν και αυτή την χρονιά έχοντας τον εξοπλισμό μαζί να συνεχίσεις την εκπαίδευση στα σχολεία και όπου αλλού χρειαστεί!!!

Και έναν τελευταίο λόγο προς του πατριώτες μου......δεν έχει σημασία το ΠΟΙΟΣ δεν έχει σημασία το ΓΙΑΤΙ δεν έχει σημασία το ΠΟΤΕ..... σημασία έχει αγαπητοί φίλοι ότι όλοι μαζί μπορούμε!!!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...