Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι ανοιχτές πόρτες της Ντίνας, οι υποψηφιότητες που … σιγοψήνονται για τον Δήμο και ο επικεφαλής που καλοβλέπει την Αντιπεριφέρεια!

Οι ανοιχτές πόρτες της Ντίνας, οι υποψηφιότητες που … σιγοψήνονται για τον Δήμο και ο επικεφαλής που καλοβλέπει την Αντιπεριφέρεια!

Θα μπορούσε να ξεκινήσει το 2021 χωρίς «Καληνύχτα Αρκαδία»; Όσοι θέλετε παρασκήνια, ελάτε μαζί μας…

Σαν να έχει αρχίσει κάτι να κινείται στα δημοτικά και τα περιφερειακά πράγματα … Πάντοτε, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και θα τραβήξουμε σήμερα την κουρτίνα, να δούμε τι κρύβεται από πίσω!

Κυκλοφορούν διάφορες φήμες τελευταία ότι στις επόμενες εκλογές θα έχουμε διάφορες μετακινήσεις από τον Δήμο Τρίπολης στην Περιφέρεια και από την Περιφέρεια στο Δήμο.

Για παράδειγμα … Ένας υποψήφιος Δήμαρχος έχει αρχίσει να καλοσκέφτεται την Αντιπεριφέρεια Αρκαδίας. Γιατί όχι;

Υπάρχει όμως κι ένας περιφερειακός σύμβουλος που «πιέζεται» να βάλει για Δήμαρχος Τρίπολης. Δεν αποκλείεται. Παίζει καιρό αυτό το σενάριο.

Υπάρχει όμως κι ένας δημοτικός σύμβουλος που θέλει να θέσει υποψηφιότητα Δημάρχου στην Τρίπολη. Οι πολλές ερωτήσεις του στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έδειξαν ένα πρώτο στίγμα για τις προθέσεις του…

Η αλήθεια είναι ότι στην πλευρά Τατούλη ασχολούνται κατά κύριο λόγο με την Περιφέρεια. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν για τις εξελίξεις στον Δήμο Τρίπολης. Ίσως μάλιστα να στηρίξουν ψηφοδέλτιο που θα έχει αρχηγό «δικό τους» άνθρωπο. Άνδρα ή γυναίκα; Αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει (ακόμα).

Θεωρητικά η ΝΔ θα μπορούσε να είναι χωρισμένη στα … τρία στις επόμενες δημοτικές εκλογές της Τρίπολης. Ένα κομμάτι στο επίσημο ψηφοδέλτιο (εφόσον υπάρξει, τελικά), ένα στο ψηφοδέλτιο που επηρεάζει η πλευρά του Πετράν (εφόσον θεωρήσουμε ότι επηρεάζει ακόμα ένα ποσοστό Νεοδημοκρατών) κι ένα στο ψηφοδέλτιο Τζιούμη. Διότι ο Τζιούμης και σε αυτές τις εκλογές θα έχει και «δεξιούς» υποψήφιους. Κι όχι τυχαίους …

Έγραψε η Ντίνα ότι είναι θετική εξέλιξη για την Πελοπόννησο η παραμονή Βλάση στην Κυβέρνηση. Το διάβαζα, το ξαναδιάβαζα. Δεν μπορεί, θα έχει γίνει κάποιο λάθος. Η Νέα Πελοπόννησος έχει περάσει γενεές δεκατέσσερις τον Βλάση. Τώρα, ξαφνικά, τι άλλαξε;

Επί της ουσίας, δεν άλλαξε κάτι. Απλώς, η Ντίνα είναι πανέξυπνη. Κρατάει τις αποστάσεις της από εκεί που πρέπει και παράλληλα πόρτες ανοιχτές. Ότι είναι πανέξυπνη, δεν το αμφισβητεί κανείς.

Αν συμφωνεί μαζί της ο Πέτρος; Ούτε μία στο … δισεκατομμύριο! Να πει ο Πέτρος ότι είναι θετική εξέλιξη που ο Βλάσης παρέμεινε Υφυπουργός; Εδώ γελάμε!

53 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 17:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΖΙΜΗΣ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @11.37 Προφανώς ρε τούβλο και δεν υπογράφω με το όνομά μου, όπως δεν υπογράφεις ούτε κι εσύ με το δικό σου πονηρέ, που μου τη λες κιόλας. Ποιος σου μίλησε για Τζιούμη ρε εμμονικέ, που εσύ και μερικοί άλλοι, όπου και να κοιτάξετε βλέπετε τον Τζιούμη να σας κυνηγάει και να σας στοιχειώνει; Εγώ για την άχρηστη προηγούμενη δημοτική αρχή έγραψα. Και χ@@@@νο τον έχω τον Τζιούμη αλλά και σένα βλαμμένε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    "Αντώνης Παπαγεωργίου" φυσικα ρε βλακα και δεν εισαι απλος δημοτης. εισαι το γνωστο τρολ" αγαπουλα", που παιρνει σβαρνα τα σαιτ και βριζει τους παντες γραφοντας κατεβατα σχολιων για να μας πεισει ότι ο Τζιουμης είναι θεος. Καταλαβες βλακακο; Και φυσικα εισαι το γνωστο λαμογιο που υπογραφει με ψευτικο ονομα γιατι για να βαλει το δικο του ντρεπεται γιατι ο κοσμος σε ξερει και απο την καλη και απο την αναποδη.περαστικα ευχομαι και να εισαι καλα

  • Αντώνης Παπαγεωργίου
    Αντώνης Παπαγεωργίου Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 01:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @21:48, 21:42 Ρε βλακόμουτρα και τα δύο, από πού ακριβώς προκύπτει ότι έχω ψηφίσει τον Τζιούμη και την παράταξή του; Δεν περνάει από το καμμένο μυαλουδάκι σας ότι μπορεί να είμαι ένας δημότης όπως και τόσοι άλλοι που είχαμε αγανακτήσει πέντε χρόνια από το απόλυτο τίποτα της δημοτικής σας αρχής; Όποιος δηλαδή σας τα χώνει που δεν κάνατε τίποτα σε ολόκληρο τον δήμο, θα πρέπει ντε και καλά να έχει ψηφίσει Τζιούμη; Ηλίθιοι, ε ηλίθιοι που σας φτύνουν και νομίζετε ότι ψιχαλίζει. Με τέτοια μυαλά που έχετε γι' αυτό δεν πρόκειται να ξαναδείτε δημαρχιλίκι ούτε στην Β' παρουσία

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 21:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΡΑγαλάκια το αφηγημα οτι δεν εκαναν τιποτα 5 χρονια δεν επιασε και ξεπεραστηκε. Πειτε κανενα νεο γιατι σας πηραμε χαμπαρι αχρηστοι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντώνη Παπαγεωργιου κοιτατε μη γινετε χειροτεροι απ αυτους που κοροϊδευετε γιατι τους πλησιαζετε στα χαλια. και ακομα δεν εχετε φτασει στα μισα του δρομου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    06 Ιανουαρίου 2021 00:13, Δεν αναφέρομαι στον Τζιούμη. Δεν έχει χρειαστεί να πάω στο γραφείο του, για να δω αν είναι ανοικτό στους δημότες. Αφού λες ότι είναι ανοικτό, έτσι θα είναι. Αναφέρομαι στον Γιαννακούρα, ως αντιπεριφερειάρχη, και στο πως αντιμετώπιζε όσους τον επισκέπτονταν στο γραφείο του ή τον συναντούσαν έξω στο δρόμο.

  • Αντώνης Παπαγεωργίου
    Αντώνης Παπαγεωργίου Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @18:07 Σωτήρη κάπου το έχεις χάσει. Τη μία σχολιάζεις με το όνομά σου και την άλλη ως ανώνυμος, τάχα για να θολώσεις τα νερά. ΟΚ. Σε αφήνουμε να πιστέψεις ότι μας κορόιδεψες και το χάψαμε. Σχετικά με την τρύπα που λες, εσύ ξέρεις καλύτερα, γιατί εκεί έπρεπε να είχατε κρυφτεί όλοι εσείς που διαφεντεύατε τις τύχες του δόλιου του δήμου Τρίπολης την περασμένη πενταετία, όχι να βγαίνετε και να κουνάτε θρασύτατα το δάχτυλο. Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας, στην παράταξη όλα καλά;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη ζορίζεσαι φίλε για τον Τζιούμη εχει δυνατά χαρτιά ο Κώστας
    Κανελλόπουλο, Λαγό, Κούρο, Χατζοπουλο και Καρούντζου που θα του φέρουν χιλιάδες ψήφους στις επόμενες εκλογές.

  • Αραχαμιταιος
    Αραχαμιταιος Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 18:07 Σύνδεσμος σχολίου

    15.06 Αν θέλεις να συνομιλήσεις με το Σωτήρη και τον καθένα που απευθύνετε ερώτημα ή απορία, δεν έχετε παρά να τον ρωτήσετε στα κοινωνικά δίκτυα ή στο δημοτικό συμβούλιο άν είστε αιρετοί και όχι με ανωνυμία.
    Αλλά αφού ρωτάς τί συνάδει, απάντησε ο κόσμος στις εκλογές για το Σωτήρη.
    Μέχρι τότε όμως κρύψου σε καμια τρύπα εσύ .....

  • Καλαμοκαβαλάρηδες
    Καλαμοκαβαλάρηδες Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 18:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Και εκεί που το έχουν πιστέψει οι Τζιουμικοί πως θα ξένα εκλεγούν θα γίνει κανένα Μπάμ με τον Βαγγέλα και τους τον πάρει τον δήμο.
    Θα πέσει το κλάμα του αιώνα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχει δίκιο ο φίλος 15:17 για τα γλέντια που κάναμε με τον Βαγγέλη αντιθέτως με τους σημερινούς ούτε ξυλάκι απο καλαμάκι δεν γλύψαμε.
    Βαγγέλη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τον Γιαννακούρα δήμαρχο θα χορτάσουμε χορούς, πανηγύρια και κοκόρια.
    Ψηφίζω Βαγγέλη δαγκωτό.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωτήρη τα αμάξια του δήμου παρκαρισμένα στα μπάρ συνάδει με πολιτική θέση;;

    Το ξέρω ότι θα κόωεται το σχόλιο μου εσεις του καλημέρα αλλα αυτή είναι η αλήθεια προστατεύεται στα σχόλεια συγκεκριμένους που σε άλλα σχόλεια αναφέρω και δεν τα εγκρίνεται

  • Δεξιός
    Δεξιός Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 14:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω στηρίζω τον Τίγρη για δήμαρχο....
    επειδής ειναι δεξιός.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 13:32 Σύνδεσμος σχολίου

    1:13 Γιατί θίγεσαι τόσο πολύ κ. Παπαδημητρίου; Όταν μια παράταξη δεν έχει επικεφαλής δεν λέμε ότι έμεινε "ορφανή" από αρχηγό; Άρα τα μέλη της "ορφανά" (από αρχηγό) δεν λέγονται; Προς τι το τσίτωμά σας; Μπορούσαν να σας αποκαλούσαν με πολύ χειρότερους χαρακτηρισμούς εξαιτίας της 5ετούς πλήρους απραξίας και ανικανότητάς σας ως δημοτικής αρχής. Οπότε, χαλλλαρά, που λένε και στην Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει από το υποτιθέμενο δικό σας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    23.54 Σόρρυ πρόσθεσε και τον τότε βουλευτή και νυν υφυπουργό Κωστάκη που έστησε το μισό ψηφοδέλτιο του Τζιούμη.

  • Tiger
    Tiger Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ πανικό προκάλεσε το όνομα του Γιαννακούρα βλέπω
    Α ρε γλέντια που θα κάνουμε αν ο Βαγγέλης ανακοινώσει επίσημα πως κατεβαίνει για Δήμαρχος Τρίπολης.

  • ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 01:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας και της εξέλιξής της. Να προσπαθούμε να έχουμε δημόσιο λόγο πίσω από ανωνυμία. Και να κουνάμε και το δάχττλο και να χρησιμοποιούμε λεξούλες που δεν τις ξέρουμε.
    Η λέξη "ορφανά" δεν συνάδει στην συζήτηση πολιτικού περιεχομένου. Πες' τε αστεγους, πεστε κάτι άλλο. ΟΧΙ ΟΡΦΑΝΑ.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 00:13 Σύνδεσμος σχολίου

    23.40 Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΡΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΝΛΕΠΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ , ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2023 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΚΙΟΛΑΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 23:54 Σύνδεσμος σχολίου

    21.52 είσαι ανόητος. Όλα τα ορφανά στο δευτερο γύρο ήταν ανοικτά με το Σμυρνιωτη όπως ήταν κι ο Τσιαμούλος αλλά τους καθάρισε για πλάκα ο Τζιούμης. Κέρδισε το δήμο με τη μεγαλυτερη διαφορά των τελευταίων 20 χρόνων.
    Άντα γεια παπαγαλάκια !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Πηρε 13000 ψήφους γιατί ήταν μόνος του. Δέκα υποψήφιοι για ολο το νομό και μάλιστα τρισταυρία.
    Μας δουλεύετε, πότε εβαλε κάπου επικεφαλής ο Βαγγέλης και κερδισε;
    Δύο φορές βγήκε χωρίς σταυρό χαρις τον Τατούλη.
    Έβαζε για βουλευτής και έβγαινε τέταρτος πέμπτος. Μακάρι να βάλει για να πέσει πολύ γέλιο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βαγγέλης θα σαρώσει για ότι και αν κατέβει, γιατί είναι απλός και αγαπητός, γιατί είχε την πόρτα του ανοικτή και γι' αυτό πήρε 13.000 ψήφους. Αλλοίμονο σε μερικούς άλλους που γυρίζουν την πλάτη όταν βλέπουν ανθρώπους που τους στήριξαν, φοβούμενοι μήπως και τους ζητήσουν κάποια χάρη. Βαγγέλη λυπάμαι που δεν σε στήριξα στις εκλογές που πέρασαν, θα επανορθώσω σε επόμενες. Είσαι αγωνιστής και το αξίζεις και σαν πολιτικός αλλά και σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  • Tiger
    Tiger Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 22:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαγγέλη Γιαννακούρα αν εχεις τα @@ να κατέβεις για Δήμαρχος Τρίπολης τότε θα κλάψουν μανούλες.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν κάνω λάθος ο Βαγγέλης και τα περισσότερα απ' τα "ορφανά" στήριξαν ανοιχτά τον Κωστάκη στο β' γύρο το '19. Οπότε Κωστάκη παράτατα από τώρα γιατί δε σώζεσε με τίποτα το '23. Θα επιστρέψεις στη φυσική σου - τρίτη τέταρτη - θέση.

  • ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟΣ
    ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟΣ Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΟΝΟΜΙΟΝΤΑΙ !!!!!!

  • ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ
    ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΑΓΓΕΛΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕ ,ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ , ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ,,ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ Α.Ε ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ, ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ;
    ΓΙΑΤΙ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ;
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 19:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαγγέλη αλήθεια πιστεύεις ότι με τα ορφανά του Παυλή υπάρχει πιθανότητα να καταφέρεις κάτι;
    Αυτούς δεν τους μιλάει άνθρωπος!
    Για σκέψου το λίγο , ειλικρινά στο λέω.
    Ένας φίλος σου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    18.28 ο Τζιούμης τα πήγε στο Βαλτέτσι στην ερημιά και τα πήρε από το νοσοκομείο δίπλα στον Άγιο Βλάσση που τα είχαν πάει τα ορφανά.
    Εν τω μεταξύ πήγε τα σκουπίδια της Τρίπολης όχι όλης της Πελοπονήσσου όπως κανόνισε ο Βαγγέλας.
    Όσο για τα έργα, ο Τζιούμης έκανε σε ένα χρόνο ότι ο Βαγγέλης δεν έκανε σε δέκα χρόνια
    .Και μην αγχώνεστε έχει τρία χρόνια ακόμη μέχρι τις εκλογές , θα τρίβετε τα μάτια σας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΜΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ),ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 19:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ορφανά φάγανε μπανάνα οταν ήταν δημ. αρχή φαντάσου τώρα που είναι στην απέξω τι γέλιο έχει να πέσει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε 18:10 τα ορφανά όπως τα αποκαλείς έχουν ήδη βρει στέγη στο Γιαννακούρα μην ανησυχείς σε λίγο καιρό να δεις πόσοι θα ειναι με τον Βαγγέλη θα τρίβεις τα μάτια σου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @14.49 Δηλαδή μας λες ότι μετά την συνεχόμενη μπανανοφαγία στο δήμο Τρίπολης, ο Σμυρνιώτης τώρα θέλει να συνεχίσει να τρώει μπανάνες, αυτήν την φορά από το ρετιρέ της περιφέρειας; Τι να πει κανείς; Περί ορέξεως κολολυθόπιτα. Γούστα είναι αυτά...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    18:16 Πρόσεξε εσύ μην παίρνεις πολλή φόρα, γιατί θα σου σκιστεί το καλσόν. Απ' αυτά που γράφεις φαίνεται ότι δεν τον είχες ψηφίσει ποτέ, οπότε χ€σμ€νο σε έχει και μάλλον απ' ό,τι μπορώ να καταλάβω δεν θα σε ρωτήσει κιόλας τι θα κάνει, ταγάρι. Και μάθε να γράφεις κανονικά αυστραλοπίθηκε, όχι κεφαλαία

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενώ ο Τζιούμης τα ανέβασε - τα σκουπίδια - στο Βαλτέτσι για να τα βλέπουν όλοι!!! Άσε που μας "πέθανε" στα έργα. Τέσσερα παρτέρια, δικόσια μέτρα πεζοδρόμια και τη ...μισή Δαρειώτου σε ενάμισυ χρόνο. Κοσμογονία!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ , ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΕΣ !
    ΕΦΕΡΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ).
    ΓΙΑ ΒΑΛΕ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑ "ΟΡΦΑΝΑ" ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;

  • Βλαχομηχανή
    Βλαχομηχανή Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 17:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι συμβήκε ρε παιδιά;
    Ειναι αλήθεια πως ο Τζίμης ο Τίγρης κατεβαίνει για Δημαρχος Τρίπολης;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 16:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Παράς για δήμαρχος στις επόμενες εκλογές και τα μυαλά στα μπαλκόνια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 14:49 Σύνδεσμος σχολίου

    O Γιάννης Σμυρνιώτης θα είναι ο καλύτερος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας!! Όσο για την Ντίνα ως γνήσιο " πολιτικό όν " γνωρίζει ότι όταν τελειώνουν οι εκλογές γίνεται "delete"!
    Όσο για τον Πέτρο θα δείξει ο καιρός που το πάει!!!!!

  • TIGER
    TIGER Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΕΙΔΗΣ λέτε μ@@@@@@@κιες σας λέω θα είμαι δήμαρχος Τρίπολης..

  • Μαρκος
    Μαρκος Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμπρός πίσω με κρατιστές δεξιούς/αριστερούς! ΜΟΝΟ ΔΗΞΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να δούμε τι ερωτήσεις θα κάνει ο Τίγρης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο
    Εχει να πέσει πολύ γέλιο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην Τριπολη όλους αυτούς τους έχει για πλάκα ο Τζιούμης. Θα πεσει πολύ γέλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος ειναι ο Τζίμης ο Τίγρης ρε παιδιά που θέλει να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πιο πιθανή εξέλιξη είναι υποψήφιος δήμαρχος Βλάσης με υποψήφιους "θεσμικούς"αντιδημάρχους Τίγρη και Τζιούμη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΙΓΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 09:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Πείτε του αυτού του δημοτικού συμβούλου που θέλει να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος, επειδή έχει "ανδρωθεί" αυτοδιοικητικά μέσα στις μπανάνες, να προσέχει μην ακολουθήσει την πεπατημένη κι αρχίσει να τρώει κι αυτός μπανάνες. Για να μην υπολογίσουμε το κάζο που έχει να φάει

  • Το  τρίτο  μάτι
    Το τρίτο μάτι Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνούμε με την ανάρτηση για τα πιθανά σενάρια και τους γρίφους του άμεσου μέλλοντος ! Κατά αρχήν πολλοί είναι οι μνηστήρες για μια θέση Δημάρχου όχι μόνον στην Τρίπολη αλλά και αλλαχού. Στην πλευρά Τατούλη όλοι γνωρίζουν ότι μας ....... τελείωσε η υπόθεση ανούσια αντιπολίτευση στο Νίκα και επειδή έχουν γλυκαθεί στην καρέκλα στην εξουσία σαφώς και επιθυμούν άλλες πιο ελκυστικές καρέκλες!!!!!!! Η Ντίνα καλοβλέπει την Καλαμάτα, ο Βαγγέλης την Τριπολιτσά, ο Σιδέρης βουλευτιλίκι στην Αργολίδα, η Τζανετέα τη Σπάρτη και ο Πετρίτσης το Λουτράκι ! Δεν έχει κανένας τους όμως τύχη σε οτιδήποτε γιατί είναι όλοι τους καμένα χαρτιά !!!!! Η μόνη περίπτωση είναι η τύχη της Εύης για την Βόρεια Κυνουρία ! Εκεί με Καμπύλη , με Μαντά και με Σκαντζό απέναντι και σε μια πολυδιασπασμένη δεξιά μπορεί να πλασαριστεί στην Β Κυριακή και όλα τότε παίζονται ! Οι άλλοι απλώς ονειρεύονται. Όσο για τον Πέτρο ? Αυτός θα πίνει τσάι Πάρνωνα στο Καστρί και θα αγναντεύει............................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 08:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές κρύβει εκπλήξεις .....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τον Τζίμη υποψήφιο δήμαρχο Τρίπολης πρέπει να συνταχθούν όλοι οι δεξιοί του δήμου.
    Ειναι 100% καθαρόαιμος δεξιός και εχει μέλλον για τον τόπο μας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 01:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΛΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...