Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα λεφτά από τυχερά παιχνίδια στην Τρίπολη, οι απογοητευμένοι υποψήφιοι και ο δύσκολος χειμώνας!

Τα λεφτά από τυχερά παιχνίδια στην Τρίπολη, οι απογοητευμένοι υποψήφιοι και ο δύσκολος χειμώνας!

 

- Καλημέρα "καληνυχτάκηδες"! Καλημέρα σε όλη την Αρκαδία και κυρίως στα χωριά της που κάθε χρόνο τον Αύγουστο γεμίζουν από επισκέπτες. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

- Πολλούς και διάφορους παίρνει "σβάρνα" η επιστολή των αξιωματούχων της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

- Ελπίζουμε ο Χρόνης δηλ. νέος διοικητής του Νοσοκομείου - που μάθαμε ότι είναι και Αρκάς στην καταγωγή - να συνεργαστεί με τους ομογενείς μας για την άμεση επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του ιδρύματος. Εμείς συνεχίζουμε να ελπίζουμε γιατί άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

- Απορία: διαβάζοντας την επιστολή - βόμβα των ομογενών της Αμερικής στο περιοδικό ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ κατάλαβα ότι η διοίκηση της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας είχε βρει θετική ανταπόκριση από τον Λυκουρέντζο όταν αυτός ήταν Υπουργός Υγείας. Γιατί τότε δεν προχώρησε τίποτα?

- Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού ισχύει και για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Πριν 26 χρόνια δόθηκε η άδεια στην τότε Περιφέρεια Πελοποννήσου να στεγάσει εκεί τις υπηρεσίες της προσωρινά για έξι μήνες και παραμένει εκεί μέχρι σήμερα. Αντί για 6 μήνες ...26 χρόνια!

- Από χθες ο περιφερειακός δρόμος που καταλήγει στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Τρίπολης ονομάζεται και επίσημα Λεωφόρος Μίκη Θεοδωράκη. Τα εγκαίνια έγιναν χθες από το Δήμαρχο Τρίπολης παρουσία και της Φιλαρμονικής λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση για τη ζωή του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη. Άλλο ένα «χρέος» σβήστηκε.

- Πολλά λεφτά μαθαίνουμε ότι έχουν μοιράσει πρακτορεία του ΟΠΑΠ τώρα τελευταία στην Τρίπολη. Από 10 έως και 100 χιλιάδες ευρώ έχουν πάρει οι τυχεροί συμπολίτες μας. Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει. Αν δεν έχεις κάτσε στα αυγά σου.

- Μάθαμε ότι πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν δημόσια ότι δεν θα ξαναείναι υποψήφιοι αν και είχαν ασχοληθεί ενεργά στις περασμένες δημοτικές εκλογές. Γιατί τέτοια απογοήτευση ρε παιδιά?

- Όλα έτοιμα για το πανηγύρι της Τεγέας. Η παραγκούπολη στήθηκε για μια ακόμη φορά στο γνωστό χώρο της Επισκοπής και οι πλανόδιοι έμποροι είναι έτοιμοι πίσω από τους πάγκους τους για να πουλήσουν την πραμάτεια τους. Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν!

- Η επέτειος της μάχης της Γράνας πέρασε ( 10 Αυγούστου 1821 ) και κανένας τοπικός φορέας δεν ενδιαφέρθηκε για να γίνει μία σεμνή τελετή στο μνημείο που βρίσκεται λίγο  έξω από την Τρίπολη. Και να σκεφθεί κανείς ότι η σημασία αυτής της μάχης ήταν μεγάλη για την απελευθέρωση της Τριπολιτσας. Δυστυχώς αυτοί είμαστε!

- ΤΕΛΟΣ: Λένε ότι αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος. Γιατί το καλοκαίρι ήταν ...εύκολο? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!  

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...