Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι καταγγελίες για εμπρησμό στα Δολιανά, ο αεικίνητος Αντιδήμαρχος και το δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο!

Οι καταγγελίες για εμπρησμό στα Δολιανά, ο αεικίνητος Αντιδήμαρχος και το δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο!

 

- Χρόνια πολλά. Θερμές ευχές σε όλες τις εορτάζουσες και όλους τους εορτάζοντες. Το Πάσχα του καλοκαιριού είναι γεγονός. Χαρείτε το όπως αρμόζει στην ημέρα και τιμήστε το όπως αξίζει στη  Μητέρα όλων μας, την Παναγία.

- Με κάθε λαμπρότητα έγιναν χθες τα εγκαίνια της έκθεσης στην Τεγέα. Όλοι οι επίσημοι ( και οι ανεπίσημοι ) ήταν εκεί, πιστοί στο ραντεβού τους με το τέλος του καλοκαιριού. Μόλις φθάνει 15αύγουστος ο κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του αλλά και στο ...πανηγύρι!

- Για εμπρησμό μιλάνε οι κάτοικοι των Δολιανών αλλά και για αδιαφορία των υπευθύνων να ανοίξουν έγκαιρα τις αντιπυρικές ζώνες στην περιοχή. Αναφερόμενοι στην προχθεσινή φωτιά οι Δολιανίτες κάνουν λόγο για καθαρό εμπρησμό και δηλώνουν την αγανάκτησή τους για τα χέρια και τα μυαλά που οργανώνουν τέτοιες εγκληματικές ενέργειες.

- Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά στο ρέμα των Δολιανών ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Κώστας Κατσαφάνας βρέθηκε με ειδικά οχήματα του Δήμου στην πρώτη γραμμή της κατάσβεσης και βοήθησε σημαντικά  για να ελεγχθεί η φωτιά και να μην επεκταθεί στον Πάρνωνα. Του αξίζουν συγχαρητήρια διότι αν και η πυρκαγιά ξέσπασε σε όρια άλλου Δήμου ( της Βόρειας Κυνουρίας ) αυτός έτρεξε να βοηθήσει χωρίς να σκεφθεί τίποτα άλλο.

- Ένας άλλος Αντιδήμαρχος έχει κατασκηνώσει τις τελευταίες μέρες στην Τεγέα! Πρόκειται για το Σταύρο Κουκάκη ο οποίος έχει αναλάβει όλο το βάρος της έκθεσης αλλά και του πανηγυριού από πλευράς Δήμου Τρίπολης. Αν κρίνουμε πάντως από τη χθεσινή πρώτη μέρα των εγκαινίων ο Σταύρος τα κατάφερε μια χαρά. Για τη συνέχεια, θα δούμε...

- Αίσθηση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ για το Παναρκαδικό Νοοσοκομείο. Μετά τη δημοσίευση της επιστολής των ομογενών τα πράγματα άρχισαν να τρέχουν μαζί και οι διαδικασίες. Τελικά όλα θέλουν το ...Γερμανό τους!

- Το μπλάκ άουτ της Σαντορίνης άφησε χωρίς Υπουργό τα εγκαίνια της έκθεσης στην Τεγέα. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος που ήταν να έλθει στην Τεγέα δήλωσε κώλυμα και έτσι μείναμε χωρίς Υπουργό. Κακό που πάθαμε...

- Αυστηρά απαγορεύεται η κάθε κίνηση σε δάση της Αρκαδίας μέχρι την Κυριακή 18/8/13 για να αποφευχθούν φαινόμενα πυρκαγιών. Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία. Δηλαδή Ευάγγελε ότι κινείται ...εκτελείται?

- 'Ετοιμος είναι ο Παναρκαδικός για το πρώτο του φιλικό στην Τρίπολη κόντρα στο Μανδραικό. Η είδηση όμως είναι ότι η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε στο πρώτο αγώνα να μην υπάρχει εισιτήριο. Η είσοδος θα είναι ...ελεύθερη και τα σκυλιά δεμένα.

- Ξεκινάει και ο Αστέρας την Κυριακή στην Τρίπολη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ελπίζουμε όλοι ότι η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα μπει με το δεξί στις εγχώριες διοργανώσεις και επιτέλους θα βρει δίχτυα. Διότι αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ τότε Σάκη δεν μπορείς και να ...κερδίσεις. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση αλλά δεν ισχύει και το αντίθετο.

- ΤΕΛΟΣ: Η Παναγία να βάλει το χέρι της. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και χρόνια πολλά σε όλους.   

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...