Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι «πράσινοι» που αγάπησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ενημερωμένος Άδωνις και οι υποψήφιοι που θα πάνε ... άπατοι!

Οι «πράσινοι» που αγάπησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ενημερωμένος Άδωνις και οι υποψήφιοι που θα πάνε ... άπατοι!

-Καλημέρα στους «καληνυχτάκηδες» και καληνύχτα στους «καλημεράκηδες»… Σάς μπέρδεψα; Για να ξεκινάμε…

-Με το περιοδικό «Καλημέρα Αρκαδία» στο χέρι μπήκε ο Άδωνις στη συνάντηση με τους Αρκάδες της Αμερικής! Και παραδέχτηκε ότι για όλα αυτά τα … ωραία που συμβαίνουν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ενημερώθηκε από το «Καλημέρα Αρκαδία»!

-Η ουσία είναι ότι όταν ένα Μέσο Ενημέρωσης μπορεί να αναδείξει ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο αγγίζει το σύνολο του πληθυσμού μιας περιοχής και να πιέσει να δρομολογηθούν λύσεις, τότε επιτελεί σωστά το ρόλο του. Αυτό πρέπει να καταλάβουν και να το βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους όσοι ασχολούνται με τα ΜΜΕ στην Αρκαδία. Αν το μυαλό τους, φτάνει μέχρι εκεί…

-Όλο και αυξάνονται οι «ΠΑΣΟΚοι» που λένε ότι θα εξασφαλίσουν το «χρίσμα» του ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή, τη στήριξή του) για τον Δήμο. Ξέρουν κάτι ή απλώς θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις; Πάντως, όλους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να τους στηρίξει. Ένας, ένας, παιδιά, μην πλακωθεί κανένας!

-Το θέμα δεν είναι να θέλεις να βάλεις για Δήμαρχος. Το θέμα είναι αν πράγματι ξέρεις ότι στην περίπτωση που βάλεις, μπορεί να μην βρεις ούτε τη … δική σου ψήφο!

-Α, ρε Τσίπρα, να ήξερες πόσοι χρησιμοποιούν το όνομά σου και λένε ότι μιλάνε μαζί σου στην Τρίπολη και δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ…

-Πάντως, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσει αν θα στηρίξει ή όχι πρώην (ή ακόμα και νυν…) στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο της Τρίπολης; Δεν πιστεύω ότι αυτό το σενάριο έχει πιθανότητες, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας δεν πρέπει να βάλει ένα «τέλος» σε αυτή την παραφιλολογία;

-Ξαναγράφουμε… Η καλύτερη λύση για τον ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλει πράγματι να μπει δυνατά στο Δήμο, είναι ο Ζαχαριάς. «Καθαρός» πολιτικός, εξαιρετικός ιατρός, άφθαρτο πρόσωπο με συμπάθειες εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλετε να στείλετε τα μηνύματά σας στο «Καληνύχτα Αρκαδία»; Κάντε το τώρα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...