Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η μυστική συνάντηση στο Ναύπλιο, οι … μπαλωθιές της Αρκαδίας και η «σφαγή» για τα «πεντάμηνα»

Η μυστική συνάντηση στο Ναύπλιο, οι … μπαλωθιές της Αρκαδίας και η «σφαγή» για τα «πεντάμηνα»

 

- Καλημέρα σε όλους τους ...καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας. Η καλή μέρα φίλοι μου λένε ότι φαίνεται από το πρωί. Μερικές φορές όμως φαίνεται και από το προηγούμενο βράδυ. Δε φαίνεται?

- Γνωστός Αρκάς επιχειρηματίας συναντήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Ναύπλιο με τον Πρωθυπουργό. Μάθαμε ότι τα είπαν για όλους και για όλα και μάλιστα αντάλλαξαν απόψεις και για τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της Περιφέρειας. Εκεί, οι πληροφορίες μας λένε ότι ( ευτυχώς ή δυστυχώς ) οι δύο άνδρες δεν συμφώνησαν απόλυτα. Θα έπρεπε?

- Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η προκήρυξη για τα νέα πεντάμηνα των ανέργων σε Δήμους της Αρκαδίας και σε Περιφέρεια. Ξέρετε πόσος κόσμος περιμένει γι αυτά τα πεντάμηνα φίλοι μου? Δεν μπορείτε να φανταστείτε!

- Αυτοί που δηλώνουν με ύφος στα ΜΜΕ ότι είναι ευχαριστημένοι από τη φετινή διοργάνωση του πανηγυριού της Τεγέας μάλλον δεν έχουν ακούσει το γνωστό κάθε φέτος και χειρότερα. Μήπως προτιμούν το κάθε πέρυσι και καλύτερα?

- Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν οι τρίτεκνοι της Μεγαλόπολης από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου 2013. Θα πάνε να δούνε έκθεση, θα συμμετέχουν σε διαμαρτυρία και παράλληλα θα επισκεφθούν και τους καταρράκτες της Έδεσσας! Όλα μαζί ρε Αποστολόπουλε?

- Εκείνος ο Βλάσης που παραλίγο να βγει Βουλευτής Αρκαδίας γιατί βλέπει το Σαμαρά συνέχεια στην Αργολίδα? Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να φέρει τον Πρωθυπουργό και στα αρκαδικά εδάφη? Τί κολλητός σου είναι ρε Κώστα ο Αντώνης που σε έχουν φάει τα ...διόδια? Έτσι είναι οι κολλητοί?

- Δεν θέλει χρίσμα από κανένα κόμμα ο Λύτρας και δηλώνει ότι θα κατέβει για Δήμαρχος στη Γορτυνία. Πόσοι είναι ρε παιδιά οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Γιαννόπουλου μέχρι σήμερα? Έχουμε χάσει το μέτρημα!

- Δεν πρόλαβε να αρχίσει το κυνήγι στην Αρκαδία και πέσανε οι πρώτες ...μπαλωθιές! Παιδιά ήρεμα γιατί έχουμε πολύ δρόμο μέχρι τον Φλεβάρη. Πρέπει να βγάλουμε τον χειμώνα ειρηνικά και κυρίως αναίμακτα.

- Καλά τα πήγε ο Μπουμπούκος με τους Παναρκάδες της Αμερικής για το Νοσοκομείο. Τελικά ο Άδωνις θα βάλει γυαλιά σε πολλούς προκατόχους του. Κάνει δουλειά ο άνδρας της Ευγενίας στο Υπουργείο Υγείας!

- Αν και με δέκα παίχτες για 80 λεπτά ο Αστέρας πήρε βαθμό στην Κρήτη από τον Πλατανιά! Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δύο αγώνες τα κοράκια έχουν σφυρίξει δύο πέναλτυ εις βάρος της ομάδας της Τρίπολης. Η παρέα του Γιάχου επί το έργον και η ιστορία ...επαναλαμβάνεται!

- «Πιάσατε» τι είπε ο Κουκούτσης της Χρυσής Αυγής μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο; «Δεν θα επιτεθούμε στον κ. Γόντικα γιατί έχουμε σεβασμό στους πολιτικά νεκρούς»! Ο Γόντικας πάντως δεν σήκωσε το γάντι…

- ΤΕΛΟΣ: Ξέρετε τί σημαίνει ...malacash? O μαλ@κας με ...λεφτά και μάλιστα με μετρητά! Δεν είναι είδος προς εξαφάνιση. Απλά κοιτάξτε διακριτικά δίπλα σας και θα καταλάβετε.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...