Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι τηλεοπτικές μηνύσεις, το σκοτάδι της Γορτυνίας και οι Χριστιανοί της Τρίπολης!

Οι τηλεοπτικές μηνύσεις, το σκοτάδι της Γορτυνίας και οι Χριστιανοί της Τρίπολης!

 

- Καλημέρα καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας. Αν νομίζετε ότι τα χάλια της χώρας μας οφείλονται στην οικονομική κρίση κάνετε λάθος. Αυτοί που φταίνε είναι οι ντόπιοι ...οικονομικοί κροίσοι! Για σκεφθείτε το...

- Ξέρατε ότι χθες ( 27/8/13 ) γιόρταζε η Αρκαδία και ο Αρκάδιος? Χρόνια πολλά - έστω και καθυστερημένα - σε όλους τους εορτάζοντες, χρόνια πολλά και σε αυτό τον ευλογημένο τόπο που λέγεται Αρκαδία.

- Ανακοινώθηκε χθες και επίσημα το πρόγραμμα απασχόλησης 50.000 ανέργων από τον ΟΑΕΔ. Πρόκειται για τα γνωστά πεντάμηνα που περιμένουν πολλοί άνεργοι νέοι στην Αρκαδία. Μόνο στο Δήμο Τρίπολης - σύμφωνα με το πρόγραμμα - θα προσληφθούν 181 άτομα! Προσοχή παιδιά στις ημερομηνίες κατάθεσης των αιτήσεων.

- Δεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά το θεατράκι του Δημοσθένη Σωτηρόπουλου στον Αι - Γιώργη είναι από τα "μικρά - μεγάλα" έργα που έχει ευχαριστηθεί ο κόσμος της Τρίπολης. Έστω και με καθυστέρηση το καλό πρέπει να λέγεται. Μπράβο ρε Δήμο.

- Εντοπίστηκαν επιστημονικά οι δύο κύριες αιτίες για την αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας στην Αρκαδία. Είναι η μαμά και η ...γιαγιά! Η

- Μήνυση σε περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι για συκοφαντική δυσφήμηση έκανε ο Τατούλης και οι μάχες μεταξύ των δύο πλευρών θα μεταφερθούν σύντομα στις αίθουσες των δικαστηρίων. Δε φανταζόμαστε οι δίκες να αρχίσουν την περίοδο των εκλογών? Αν γίνει έτσι τότε αναμένεται να βγουν και άλλα "άπλυτα" στην φόρα και ο Θεός θα πρέπει να βάλει επειγόντως το χέρι του.

- Βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι ένα από τα εργοστάσια σκουπιδιών που θα γίνουν στην Πελοπόννησο θα κατασκευαστεί στη Μεγαλόπολη! Λέτε οι πληροφορίες του Μπούκουρα να βγουν αληθινές? Θα το δείξει η ...νεκροψία!

- Με τον Παναυπλιακό θα παίξει σήμερα ( Τετάρτη 28/8/13 ) φιλικό στην Τρίπολη  η ομάδα του Παναρκαδικού. Ένα φιλικό που ξυπνάει μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν, τότε που οι δύο ομάδες δίνανε σκληρούς αγώνες στην Γ Εθνική και στις κερκίδες έπεφτε πολύ ξύλο. Δε θέλουμε να φανταζόμαστε ότι μπορεί και σήμερα να πέσει  φιλικό ...ξύλο!

- Πολλοί είναι οι κοινοτάρχες της Γορτυνίας που τηλεφωνούν σε διάφορα τηλέφωνα στην Τρίπολη και προσπαθούν να πληροφορηθούν τί γίνεται με τις προκηρύξεις στη Γορτυνία. Οι ίδιοι λένε ότι στη Γορτυνία έχει πέσει πολύ σκοτάδι και κανένας δε μαθαίνει τίποτα για διαγωνισμούς και προσλήψεις. Τόσο σκοτάδι έχει πέσει στην ορεινή Γορτυνία?

- Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά ο συμπαραστάτης του πολίτη της Περιφέρειας έκανε παρέμβαση για τα δάνεια! Για μία τέτοια παρέμβαση κάθε τρία χρόνια πόσα λεφτά να παίρνει άραγε ο συμπαραστάτης Μπουλούκος από την Περιφέρεια?  Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε. Μπορεί κάποιος υπεύθυνος να μας απαντήσει?

- Καλή η κίνηση της διοίκησης του Παναρκαδικού να βάλει φέτος τα διαρκείας μόνο 50 ευρώ! Με αυτό το ποσό πολύς κόσμος θα αγοράσει φέτος εισιτήρια διαρκείας και θα γεμίσει το γήπεδο της ομάδας.Έξυπνη κίνηση από τους "πράσινους" του Παυλή.

- Η Ελληνίδα μάνα μεγαλώνει ένα γιο που ποτέ δεν θα ήθελε για άντρα της ενώ ο γιος ψάχνει μια ζωή να βρει μια γυναίκα σαν τη μάνα του. Δεν είναι αλήθεια?

- Η αγορά της Τρίπολης ξαφνικά γέμισε ...χριστιανούς! Κάθονται όλοι μπροστά στις βιτρίνες των καταστημάτων και κάνουν το σταυρό τους.

- ΤΕΛΟΣ: Μερικές φορές κάποιοι χάνονται - όχι τυχαία - από δίπλα μας. Ίσως χάνονται για να δουν ποιός θα τους ψάξει! Για σκεφθείτε το λίγο. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...