Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα έργα στο γήπεδο του Παναρκαδικού, οι διακοπές του Οδυσσέα και το … όργωμα του Ανδρέα!

Τα έργα στο γήπεδο του Παναρκαδικού, οι διακοπές του Οδυσσέα και το … όργωμα του Ανδρέα!

 

- Ο Αύγουστος και το καλοκαίρι μαζί του μετράνε πλέον ώρες για τη λήξη. Χαρείτε τις τελευταίες ώρες του καλοκαιριού γιατί ο Σεπτέμβρης αναμένεται θερμός και έρχεται ...αγριεμένος.

- Ανέλπιστα πέσανε οι βάσεις και πολλοί μαθητές από την Αρκαδία βρέθηκαν σε σχολές που ποτέ δεν περίμεναν. Είδατε που η κρίση έχει και τα καλά της? Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία - όπως και να ήρθε - είναι επιτυχία και αυτό σε καμία περίπτωση δε μειώνει την προσπάθεια των παιδιών.

- Γκάλοπ για τα ληγμένα τρόφιμα που θα μπαίνουν πλέον και στα ράφια έκανε το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ στους δρόμους της Τρίπολης. Αποτέλεσμα? Κανένας από αυτούς που ρωτήθηκε δε συμφώνησε με αυτό το μέτρο. Μάλλον θα συμφωνούν με την εικόνα των συμπολιτών μας που ψάχνουν καθημερινά στους κάδους των σκουπιδιών. Δεν εξηγείται αλλιώς...

- Ερώτηση: για τα έργα που γίνονται στο γήπεδο του Παναρκαδικού δεν θα έπρεπε να ρωτηθεί και ο Δήμος Τρίπολης που είναι ιδιοκτήτης? Καλά είναι τα έργα που γίνονται στο γήπεδο - δε λέμε - αλλά υπάρχουν και διαδικασίες που κάποιοι γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα. Τί λέει για όλα αυτά ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο?

- Στις κατασκηνώσεις του Άστρους που κάνουν διακοπές τα μέλη του ΚΑΠΗ Τρίπολης πήγε η Ζαμπαθά μαζί φυσικά με την κάμερα. Χωρίς να θέλουμε να πούμε ότι το ενδιαφέρον της Χριστίνας για τους ηλικιωμένους δεν είναι ουσιαστικό, την κάμερα τί την ήθελε μαζί? Είδηση που δεν μαθαίνετε δεν είναι είδηση, το ξέχασα.

- Γνωρίζετε ότι ο σάλος που έχει προκληθεί με τα πλαστά πτυχία ( κυρίως ξένων γλωσσών ) των δημοσίων υπαλλήλων έχει και αρκαδικό ενδιαφέρον? Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν καταθέσει τέτοια πτυχία για να διοριστούν και άρχισαν ήδη να ανησυχούν για τις θέσεις τους. Καλά κάνουν και ανησυχούν.

- Αναβλήθηκε τελικά η εκδρομή του συλλόγου των τριτέκνων Μεγαλόπολης στη Θεσσαλονίκη που είχε προγραμματιστεί για 6,7 και 8 Σεπτεμβρίου. Απ΄ότι μάθαμε δεν υπήρχε συμμετοχή γι΄αυτό και η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην αναβολή της εκδρομής. Κάθε εμπόδιο για καλό πρόεδρε, δεν πειράζει.Του χρόνου να είμαστε καλά.

- Από καθαρή τύχη δε θρηνήσαμε θύματα από το τζάμι που έπεσε στην οδό Νεομάρτυρος Δημητρίου. Ευτυχώς την ώρα που το τζάμι αποκολλήθηκε δεν περνούσε κανένας από κάτω.

 - Μέρα με την μέρα μαθαίνουμε ότι αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να δούμε το γιατρό - Βουλευτή Κώστα Ζαχαριά υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης. Οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτό το ενδεχόμενο βρίσκει όμως αντίθετους πολλούς συντρόφους του γιατρού. Γιατί άραγε?

- Δεν κατάφερε να κάνει φέτος διακοπές ο Οδυσσέας. Πήγε λίγες μέρες στο χωριό του στη Γορτυνία και λίγες μέρες στο Άστρος. Τα τηλέφωνα όμως βαράγανε δαιμονισμένα και ο νεαρός Βουλευτής αναγκάστηκε να ανέβει εσπευσμένα στην Αθήνα. Βλέπετε η θέση του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν είναι και τόσο απλή. Πρέπει να ΄σαι πάντα μέσα στις εξελίξεις. Οδυσσέα δεν ήξερες, δε ρώταγες τη Φώφη?

- Ο Λυκουρέντζος πάλι όργωσε ολόκληρη την Αρκαδία! Μήπως ο Ανδρέας έχει βάλει στο μάτι το Υπουργείο Γεωργίας και άρχισε από τώρα το ...όργωμα? Δεν ξέρεις ποτέ τί γίνεται, μάθε τέχνη κι άστηνε που λέει και ο σοφός λαός κι αν πεινάσεις πιάστηνε.

- Γιατί στα Δημοτικά και στα Περιφερειακά Συμβούλια που παρακολουθούμε τώρα τελευταία μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν τα προ ημερησίας διάταξης θέματα? Μόλις τελειώνουν αυτά χάνεται αμέσως το ενδιαφέρον. Μήπως καλύτερα να τα αφήνανε οι πρόεδροι για το τέλος? ...έτσι θα έμενε και ο κόσμος μέχρι το τέλος των συνεδριάσεων και όχι μόνο οι λίγοι και καλοί. Για σκεφθείτε το κύριοι.

- ΤΕΛΟΣ: Κάποτε γράφαμε ότι για ένα χωρισμό φταίνε πάντα δύο ( αυτή και η μάνα της ). Βλέποντας τώρα τελευταία την αύξηση του αριθμού των διαζυγίων στην Αρκαδία αλλάζουμε άποψη και λέμε ότι για ένα χωρισμό φταίνε πάλι δύο αλλά αυτές είναι: η διαθεσιμότητα και η κινητικότητα!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...