Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο χωρισμός λόγω απόστασης, οι … μπαταρίες του Οδυσσέα και ο νέος υπερπεριφερειάρχης!

Ο χωρισμός λόγω απόστασης, οι … μπαταρίες του Οδυσσέα και ο νέος υπερπεριφερειάρχης!

 

- Καλημέρα και καλό μήνα. Μπήκε ο Σεπτέμβρης και ο κάθε κατεργάρης πρέπει - επιτέλους - να πάει στον πάγκο του. Μην κάνετε τους Ιάπωνες, για σας το γράφουμε που κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Τα κεφάλια μέσα και καλό χειμώνα!

- Οι πρώτοι 11 μήνες μετά τις διακοπές είναι οι δύσκολοι, μετά συνηθίζεις. Παιδιά κουράγιο, οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι κοντά και η άλωση της Τριπολιτσάς κοντύτερα.

- Φεύγει ο Αγγελάκας και ετοιμάζεται ο διάδοχος. Αν θέλετε να τον ψάξετε κοιτάξτε σε παλαιότερη Βουλή. Μην κάνετε το λάθος όμως να τον ψάξετε στην Πελοπόννησο. Δεν θα βρείτε τίποτα…

- Ζευγάρι από την ορεινή Αρκαδία χώρισε αμέσως μετά τις διακοπές που έκανε σε νησί των Κυκλάδων. Όταν ρωτήθηκε ο άνδρας γιατί χωρίσανε με τη γυναίκα του αυτός απάντησε λακωνικά: λόγω απόστασης! Δηλαδή? ... τον ρώτησαν τί εννοεί και αυτός είπε: ήταν συνέχεια δίπλα μου! Αυτά είναι τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών.

- Ο Λυκουρέντζος είχε κάνει πολύ καλή δουλειά πρέπει να το ομολογήσω, είπε ο Άδωνις όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την  καρτα υγείας για ανασφάλιστους που ισχύει από χθες. Τελικά κύριος αποδεικνύεται ο Άδωνις, αν και δεν το περιμέναμε. Έτσι Ανδρέα?

- Να καταλογιστούν ευθύνες για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα της Μεγαλόπολης ζήτησε το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. Πότε στο παρελθόν καταλογίστηκαν τέτοιες ευθύνες για να καταλογιστούν τώρα? Μου φαίνεται ότι όλοι σε αυτό τον τόπο κοροϊδευόμαστε! Δυστυχώς όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Δυστυχώς...

- Χαμός έγινε στο Ζευγολατιό με τη γιορτή κρασιού 2013. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιάννης Παπαδάτος το είπε και το έκανε το ...θαύμα του. Αφού τους ευχαρίστησε όλους δεσμεύθηκε ότι κάθε τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου αυτή η γιορτή θα γίνεται κάθε χρόνο στο Ζευγολατιό. Μακάρι πρόεδρε να  καταφέρεις να ξαναστήσεις αυτή την ωραία γιορτή μέσα στην κρίση.

- Για μένα το χωριό μου - η Μυγδαλιά - είναι η ζωή μου δήλωσε ο Οδυσσέας σε μεγάλη κεντρική εφημερίδα. Γι αυτό κάθε χρόνο πηγαίνει τουλάχιστον μια φορά στο χωριό του ο Βουλευτής Αρκαδίας, για να γεμίζει τις μπαταρίες του! Για φέτος ελπίζουμε να ...φορτίστηκε καλά γιατί ο χειμώνας θα είναι βαρύς και ασήκωτος.

- Με το Πανόπουλο θα παίξει ο Παναρκαδικός για το κύπελλο στις 15 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη. Ο αγώνας θα είναι νοκ - άουτ και φυσικά θα είναι το πρώτο επίσημο γερό τεστ για την ομάδα της Τρίπολης. Ελπίζουμε όλοι ο Παναρκαδικός να μπει με το δεξί στις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Ε, όχι κι όλοι...

- Το ΘΕΜΑ της περασμένης Κυριακής είχε ένα μεγάλο δημοσίευμα για ένα ήρωα από την Τρίπολη που τον σκότωσαν Έλληνες στην Κύπρο όταν αυτός δεν εκτέλεσε διαταγές των πραξικοπηματιών κατά του Μακάριου. Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι στη μάνα του ( που μένει στο Αγρίδι της Γορτυνίας ) έστειλαν κόκαλα αλλουνού στρατιώτη και την ανάγκασαν να πει ότι κάποιοι με αυτό τον τρόπο σκότωσαν δυο φορές το παιδί της. Το όνομα αυτού του ξεχασμένου Αρκά ήρωα που βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι είναι: Ηλίας Σπηλιωτόπουλος. Ας είναι ελαφρύ το κυπριακό χώμα που τον σκεπάζει.

- Δεν ξέρω αν το μάθατε, αλλά το μαύρο μας το χάλι βγήκε και σε άλλα χρώματα. Τώρα έχουμε και ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξουμε. Τώρα καλό είναι αυτό ή όχι? Καλόοοοοο.

- Μπορεί να λένε ότι πίσω από ένα μεγάλο άνδρα βρίσκεται πάντα μια μεγάλη γυναίκα αλλά εμένα στο χωριό μου ( κάπου στην Αρκαδία ) πίσω από μία μεγάλη γυναίκα κρύβεται ένας ...πεθαμένος άνδρας!

- ΤΕΛΟΣ: Τώρα τελευταία βάζω συνέχεια ΜΕΓΚΑ, ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΑ για να δω τη διαφήμιση της έξυπνης σίτας που συνεχίζει να προβάλλεται με αμείωτη ένταση! Πότε άραγε θα τελειώσουν εκείνα τα τελευταία κομμάτια της προσφοράς? ( Μάλλον με τα πρώτα χιόνια. ) ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ καληνυχτάκηδες και όνειρα γλυκά ( με ή χωρίς σίτα ).

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...