Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η κυβέρνηση των Δολιανών, ο προεκλογικός καφές και η «σφαγή» για μία θέση στο Μερκοβούνι!

Η κυβέρνηση των Δολιανών, ο προεκλογικός καφές και η «σφαγή» για μία θέση στο Μερκοβούνι!

 

- Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης μας. Έχετε εντοπίσει ότι μετά την εμφάνιση του ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ όλα σχεδόν τα αρκαδικά μπλογκς έφτιαξαν παρόμοιες στήλες με παραπολιτικά σχόλια? Τους καλούς να ξέρετε ότι τους ...γράφουν, τους πολύ καλούς τους αντιγράφουν. Μήπως κάνω λάθος?

- Δεν πέρασε τελικά η πρόταση Ρέππα για συνεργασία ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ. Αφού ο Δημήτρης το ήξερε ότι αυτή η πρόταση δεν θα περάσει, γιατί την έκανε? Έλα ντε...

- Ασπίδα προστασίας για τον Καραμανλή - μέσω facebook ύψωσε ο Λυκουρέντζος. Αυτό σημαίνει ότι σέβεται το γεγονός της υπουργοποίησής του από τον πρώην πρωθυπουργό ή σκέφθεται έγκαιρα την επόμενη μέρα? Όπως και να΄χει το θέμα ο Ανδρέας σε αυτά τα πάει μια χαρά, του έχουμε εμπιστοσύνη.

- Καιρό είχαμε να δούμε το συγχωριανό μας τον Κώστα Λαλιώτη σε δημόσια εκδήλωση. Το πάλαι ποτέ "θείο μωρό" του Ανδρέα εμφανίστηκε στο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ μαζί με Σημίτη και Παπανδρέου. Λέτε να ΄χουμε στα σκαριά καμιά κυβέρνηση βουνού με έδρα τα Δολιανά?

- Αποκόλληση τμήματος γέφυρας λόγω ...αστοχίας υλικού είχαμε στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους! Δικαιολογημένα λοιπόν έχουμε βαφτίσει αυτό το δρόμο σαν γεφύρι της Άρτας. Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ... γκρεμιζόταν! Ρε, τί άλλο θα ακούσουμε?

- Έμαθα ότι τώρα που τελείωσαν - επιτέλους - οι τηλεπωλήσεις με την έξυπνη σίτα θα αρχίσει διαφήμιση με την έξυπνη σόμπα. Λένε ότι αυτή η σόμπα θα κόβει ξύλα και θα ανάβει μόνη της! Τα τελευταία κομμάτια φυσικά θα πωλούνται μέχρι τον άλλο Αύγουστο. Υπομονή ...σόμπα είναι θα περάσει.

- Η Τρίπολη έγινε ένα μεγάλο πανηγύρι λόγω των αφισών των πανηγυριών δήλωσε ο Τζιούμης! Μπροστά σε τόσα θέματα που έχει η πόλη νομίζουμε ότι η εστίαση του γιατρού στην αφισορρύπανση είναι τουλάχιστον άστοχη. Ποιόν έχει επικοινωνιολόγο? ... ήθελα να ΄ξερα.

- Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχουν όλοι προστάτη! Είναι όλοι πάνω από 65 γι αυτό και δεν μπορούν να ...γεννήσουν νέες ιδέες και να προσελκύσουν τη νεολαία. Με τέτοιο παλαιό και φθαρμένο υλικό πώς θα σπείρουνε αύριο για να θερίσουνε μεθαύριο. Άσε που όποιος σπέρνει ανέμους σε αυτό τον τόπο θερίζει θύελλες.

- Το μόνο πράσινο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό τον καιρό είναι το πράσινο νηπιαγωγείο του Μερκοβουνίου! Μέχρι σήμερα έχουν γίνει τριπλάσιες αιτήσεις από τον αριθμό των παιδιών που το νηπιαγωγεία μπορεί να φιλοξενήσει. Προβλέπω ότι για την κατάληψη των θέσεων θα γίνει η σφαγή του Δράμαλη.

- Σε μεγάλο ντέντεκτιβ αναδεικνύεται ο Κακλαμάνος. Πρόσφατα ανακάλυψε ότι στην Αγία Τριάδα ξεφορτώνονται σκουπίδια και από άλλες περιοχές και ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή να ερευνήσει το θέμα και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Αν ισχύουν οι καταγγελίες του Τάσου το θέμα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα και αποτελεσματικά.

- Ποιό μεγάλο στέλεχος της Δημοτικής Αρχής έπινε χθες καφέ με την υποψήφια Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία Αντωνία Γιαννούλη? Δεν φαντάζομαι να έχουμε τίποτα μπερδέματα ενόψει των δημοτικών εκλογών? Δεν θέλω να το σκέπτομαι καθόλου.

- ΤΕΛΟΣ: Συμβουλή προς υποψηφίους ( γενικά ) : αν δεν έχεις κάτι να πεις καλύτερα να μη λες τίποτα, το ίδιο όταν δεν ξέρεις τί να κάνεις τότε είναι που δεν πρέπει κάνεις απολύτως τίποτα. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και όνειρα γλυκά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...