Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το μονόπετρο, τα κουφέτα, το «μάζεμα» του «Μπερλουσκόνι» και τα «πράσινα» αποδυτήρια!

Το μονόπετρο, τα κουφέτα, το «μάζεμα» του «Μπερλουσκόνι» και τα «πράσινα» αποδυτήρια!

- Καληνυχτάκηδες καλημέρα. Τελικά τζάμπα οι γονείς μας πάσχιζαν να μας μάθουν πως βγαίνουν τα λεφτά! Έπρεπε να μας μάθουν πώς να τη βγάζουμε χωρίς λεφτά.

- Άγιο είχε ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης. Είχε σοβαρό τροχαίο καθώς πήγαινε για Αθήνα, το αυτοκίνητό του διαλύθηκε αλλά ο ίδιος μάθαμε ότι δεν έπαθε τίποτα.

- Αξιοθέατο έχει γίνει το τμήμα Κουμπίλα - Λουλούδι στο δρόμο Τρίπολης -Άστρους. Όλοι οι διερχόμενοι σταματάνε στο σημείο που έπεσε η γέφυρα για να δούνε την ...αστοχία υλικού!

- Γιατί τα μάζεψε ο Μπερλουσκόνι για την πτώση της γέφυρας? Μήπως δέχθηκε τίποτα πιέσεις από ψηλά και αναγκάστηκε να τα γυρίσει? Δεν φαντάζομαι...

- Στην Τρίπολη θα βρίσκεται την Τετάρτη 11/9/13 ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και η τοπική ΝΕ ετοιμάζει πυρετωδώς την εκδήλωση για τα 39 χρόνια ζωής του κινήματος. Ο Καστανός τρέχει σαν τον Βέγγο.

- Προβληματισμένος ήταν χθες ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης επειδή θα πρέπει να κοπούν δύο ξερά δέντρα από το πάρκο της πλατείας Άρεως που είναι επικίνδυνα. Μετά από την αυτοψία που έκανε στον χώρο έδωσε τις σχετικές οδηγίες και όλα πλέον πήραν το δρόμο τους.

- Με κομπιουτεράκια στην τσέπη κυκλοφορούν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι μετά την ανακοίνωση του νέου εκλογικού νόμου που θα ισχύσει στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Σε όλους ο τελικός αριθμός τους βγαίνει δεκαδικός και έχουν βραχυκυκλώσει.

- Θετικό ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας των τριτέκνων για τη διαθεσιμότητα. Τελικά όσοι από αυτούς μπουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας θα μεταταχθούν κατά προτεραιότητα σε άλλη υπηρεσία αν το οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνά τις 45.000 ευρώ. Την απόφαση αυτή υπέγραψε προχθές ο Μητσοτάκης.

- Όσοι γονείς δεν έχετε πάρει ακόμα το επίδομα τέκνων σας ενημερώνουμε ότι ο ΟΓΑ θα ξαναπληρώσει στις 30 Σεπτεμβρίου. Για έχετε το νου σας...

- Οι ερωτικές περιπέτειες του γιου του Ροβέρτου Σπυρόπουλου έγιναν θέμα σε μεγάλες εφημερίδες. Η καλή του Τόλη είναι γνωστή δημοσιογράφος και τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στη σχέση του γιου του Αρκά Διοικητή του ΙΚΑ. Όπως μάθαμε το μονόπετρο έπεσε και σε λίγο καιρό θα φάμε κουφέτα. Με το καλό Αποστόλη.

- Αξιέπαινη η προσπάθεια που κάνουν οι μουσικοί της φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης. Μέσα στην κρίση προσφέρουν στα παιδιά της πόλης δωρεάν μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων. Κρίση μετά ...μουσικής δηλαδή.

- Εννιά Αργεντινούς έχει μαζέψει φέτος ο Αστέρας Τρίπολης και πολλοί ανησυχούν ότι αυτοί που θα μείνουν εκτός ενδεκάδας δεν θα είναι ήσυχα παιδιά. Μπάκος και Καυμενάκης ξέρουν από αυτά, θα δείτε πως όλοι θα γίνουν αρνάκια. Διαφωνείτε?

- Επεισόδιο και μάλιστα σοβαρό είχαμε πρόσφατα στα αποδυτήρια του Παναρκαδικού μεταξύ έμπειρου παίκτη και τεχνικού παράγοντα της ομάδας. Ο προπονητής που ήταν μπροστά στο συμβάν προτίμησε να το παίξει ... Παυλόπουλος!

- Η διοίκηση της ομάδας του Παναρκαδικού είχε πει ότι την 1η του Σεπτέμβρη οι ποδοσφαιριστές θα έβλεπαν το χρώμα του χρήματος. Γιατί οι πληρωμές αναβλήθηκαν, μήπως έχουμε καμιά εμπλοκή στην χρηματοδότηση από τους επενδυτές?

- ΤΕΛΟΣ: Ευτυχώς που στεναχωριέμαι ...τζάμπα, Δεν θα άντεχα να πληρώνω και εκεί. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...