Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η χαμένη ηρεμία του Πετράν, οι … αμέτρητοι καφέδες του υποψηφίου Δημάρχου και το «κλαρίνο μέχρι το Πεκίνο»!

Η χαμένη ηρεμία του Πετράν, οι … αμέτρητοι καφέδες του υποψηφίου Δημάρχου και το «κλαρίνο μέχρι το Πεκίνο»!

- Καλημέρα καληνυχτάκηδες. Την Τετάρτη αρχίζουν τα σχολεία και όλοι είναι χαρούμενοι. Οι γονείς επειδή νομίζουν ότι θα ηρεμήσουν από τις φωνές των παιδιών και οι μαθητές επειδή γνωρίζουν ότι οι καθηγητές και οι δάσκαλοι θα αρχίσουν την άλλη εβδομάδα τις απεργίες. Ευτυχισμένοι είναι και οι εκπαιδευτικοί επειδή νομίζουν ότι η απεργία τους θα πιάσει τόπο. Τέλος ευτυχισμένη είναι και η κυβέρνηση η οποία δηλώνει σίγουρη ότι τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά έχοντας στο μυαλό της την επιστράτευση Σε αυτή την χώρα τελικά όλοι νομίζουν ότι είναι ευτυχισμένοι επειδή πιστεύουν ότι θα γίνει το δικό τους. Όταν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι έτσι είναι πλέον αργά αλλά αυτοί έχουν ήδη ζήσει την ευτυχία τους. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα ...στον κόσμο της!!!

- Μία γυναίκα στην κορυφή της αρκαδικής διαιτησίας. Η κυρία Κυρίου - με απόφαση της ΕΠΣΑ - θα είναι φέτος η αρχιδιαιτητής των πρωταθλημάτων της Αρκαδίας. Απόφαση - έκπληξη για τα αρκαδικά δεδομένα αφού για πρώτη φορά μία γυναίκα αναλαμβάνει τέτοιο πόστο. Ελπίζουμε σα γυναίκα που είναι να ...νοικοκυρέψει λίγο το σπίτι της αρκαδικής διαιτησίας. Καλή επιτυχία ευχόμαστε στην κυρία Κυρίου.

- Κλείσανε την ΕΡΑ Τρίπολης και τώρα ετοιμάζονται να κλείσουν και το Δημοτικό Ραδιόφωνο της Τρίπολης! Όπως μάθαμε σε διαθεσιμότητα θα μπουν 700 υπάλληλοι που δουλεύουν στα Δημοτικά Ραδιόφωνα της χώρας για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 2000 απολύσεων που θέλει η τρόικα. Αν γίνει αυτό στα ερτζιανά θα ακούμε μόνο τον Μάριο τον Μπλάκμαν που λέει το γνωστό: "κλαρίνο μέχρι το Πεκίνο". Ωραίοι είμαστε κύριοι.

- Σκληρή η κόντρα μεταξύ Τατούλη και Γόντικα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Βγήκανε πολλά άπλυτα στην φόρα και από τις δυο πλευρές αλλά αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως ο Περιφερειάρχης "ξέσπασε" χάνοντας για μια ακόμη φορά την ηρεμία που τον διακρίνει. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει πολύ συχνά τελευταία! Γιατί άραγε ο Πέτρος έχει τόσα νεύρα, μήπως κάτι δεν πάει καλά?

- Με ποιόν καναλάρχη τα έβαλε πάλι προχθές ο Τατούλης? Τώρα μαθαίνω ότι στον "χορό" των καταγγελιών έχουν μπει κι άλλοι καναλάρχες γι αυτό ρωτάω ποιός μήπως γίνει καμιά παρεξήγηση. Γιατί αλήθεια ο Περιφερειάρχης δε λέει όνομα όταν καταγγέλλει δημόσια τον καναλάρχη που έχει μία καταχρεωχρεωμένη κάμερα και που δεν ασφαλίζει το προσωπικό του?

- Σε καφενείο της πόλης ακούσαμε το πιο ωραίο από ένα ηλικιωμένο κύριο. Ρώτησε λοιπόν την παρέα του αν ξέρει ποιός είναι αυτός που σήμερα φέρεται ως υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και που αύριο μπορεί να καθορίσει ποιός δεν θα είναι Δήμαρχος! Φυσικά απάντηση δεν πήρε ποτέ, τους έστειλε αδιάβαστους ο συνταξιούχος του δημοσίου.

- Νεαρός υποψήφιος Δήμαρχος έχει τρελαθεί στους καφέδες για να φτιάξει το συνδυασμό του. Αν συνεχίσει έτσι τον βλέπω στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Ας του μιλήσει κάποιος για το κακό που κάνουν στην υγεία οι πολλοί καφέδες. 'Άλλωστε υπάρχουν και ...χυμοί.

- Γερμανίδα Υπουργός επισκέφθηκε την Αρκαδία και ζήτησε "συγνώμη" μπροστά στο μνημείο των 212 εκτελεσθένων της Μεγαλόπολης για τις θηριωδίες των ναζί προγόνων της. Από τότε που ανακαλύφθηκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο, έπρεπε να της πει κάποιος. Αλλά ποιός έχει τα α_ _ _ _ _α? Μόνο ο Τζάμπο "ο τιμωρός των λιστών" έχει από αυτά.

- Η είδηση ότι τρία χωριά της Ηλείας και της Μεσσηνίας θέλουν να ενωθούν διοικητικά με το Δήμο της Μεγαλόπολης επιβεβαιώνει το γεγονός ότι τελικά όλοι Αρκάδες είμαστε. Απλά είτε κάποιοι  το μαθαίνουν καθυστερημένα είτε  κάποιοι άλλοι δεν το ξέρουν ακόμα. Κάνω λάθος?

- Συμβουλή: Αν σε απάτησε η γυναίκα σου ή ο άντρας σου και σκέπτεσαι να πηδήξεις από το παράθυρο. Θυμήσου! Κέρατα έβγαλες δεν έβγαλες φτερά. Το νου σας...

- Κάθε εμπόδιο για καλό μας λένε. Δεν μας είπανε όμως πόσα εμπόδια  πρέπει να περάσουμε για να δούμε επιτέλους αυτό το "ξεσκισμένο" το καλό? Δεν θα έπρεπε να μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνος?

- ΤΕΛΟΣ: Το χειρότερο που μπορεί να πάθει κάποιος είναι να έχει αλτσχάιμερ και διάρροια μαζί. Δηλ. να τρέχει σαν τρελός και να μη θυμάται για που. Την υγειά μας να έχουμε αδέλφια. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...