Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το fast – «φουντάδικο» της Τρίπολης, η παρέλαση του προπονητή και το αίμα που θα χυθεί στην Αρκαδία

Το fast – «φουντάδικο» της Τρίπολης, η παρέλαση του προπονητή και το αίμα που θα χυθεί στην Αρκαδία

 

- Καλημέρα σε όλα τα αλάνια. Καληνυχτάκηδες όλου του κόσμου ενωθείτε. Είμαστε τελικά πολλοί και δεν έχουμε καταλάβει τη δύναμή μας. Προτείνω παναρκαδικό αντάμωμα των απανταχού καληνυχτάκηδων τον επόμενο Αύγουστο στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων αμέσως μετά το διαγωνισμό του δημοτικού τραγουδιού. Να είστε όλοι εκεί γιατί ιδιαίτερες προσκλήσεις δε θα σταλούν.

- Την ερχόμενη Κυριακή 15/9/13 θα χυθεί πολύ αίμα στην Αρκαδία! Ξεκινάει το κυνήγι του λαγού και του αγριογούρουνου και όλοι οι κυνηγοί ετοιμάζονται για τη μεγάλη έξοδο. Μερικές κυνηγετικές παρέες ήδη έχουν κανονίσει την προηγουμένη το βράδυ να χυθεί πολύ κρασί. Έτσι για το καλό...

- Για όσους - ευτυχώς λίγους - που πανηγύρισαν στο άκουσμα του κλεισίματος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης έχουμε να σας πούμε ότι μάθαμε από έγκυρες πηγές ότι οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο δεν έχουν κανένα πρόβλημα απόλυσης διότι απλά είναι δημοτικοί υπάλληλοι. Τελικά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

- Στο ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας γιόρτασαν χθες τα 39 χρόνια του κινήματος. Ρε πώς περνάνε τα χρόνια! Στα 40 θα έχουν και τούρτα?

- Νεαρός φοιτητής στην πλατεία Πετρινού προς την παρέα του: περιμένω τη νομιμοποίηση του χόρτου για να ανοίξω fast - φουντάδικο! Από την Καλαμάτα θα ήταν...

- Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης ο Τάσος Παπαζαχαρίας μόλις έμαθε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να βάλει χέρι στα δημοτικά ραδιόφωνα της χώρας. Άνθρωπος με ευαισθησίες ο Τάσος έκανε πρώτος τη σωστή κίνηση και θα πρέπει να του το πιστώσουμε πολιτικά. Άλλωστε των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Έτσι δεν είναι Τάσο?

- Πολλά έχει να πει ο καναλάρχης από την Κόρινθο κάθε φορά που μιλά δημόσια για τη μεγάλη κόντρα που έχει με τον Πετράν. Θα αντιδράσει άραγε η Περιφέρεια? Πάλι η Ντίνα θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά?

- Τόσο οι πολιτικοί όσο και οι γυναίκες ξέρετε τί θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα? Την ...περιφέρειά τους! Ειδικά αν οι πολιτικοί είναι γυναίκες όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να προσέχουν δύο φορές. Αχ αυτές οι ...περιφέρειες!

- Πολλά θα κριθούν την Κυριακή στον Παναρκαδικό. Αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό στον αγώνα κυπέλλου με το Πανόπουλο τότε ο προπονητής δε βλέπω να βλέπει την παρέλαση της Άλωσης. Και μαζί του θα πάρει και κόσμο, λένε οι κακές οι γλώσσες.

- Από το facebook: Ένας νεαρός έγραψε στον τοίχο του: ' προς όλες τις φίλες που μου στέλνουν ανήθικες προτάσεις να ξέρουν ότι ...δεν έρχονται!

- Επίκαιρο: φεγγαράκι μου λαμπρό φέξε μου να περπατώ κι αν δεν φέξεις χέστηκα έχω και φακό. Καλό?

- ΤΕΛΟΣ: Επειδή το ενδεχόμενο πολέμου στη Συρία απομακρύνεται σας υπενθυμίζω ότι ένας πόλεμος ποτέ δεν καθορίζει ποιός έχει δίκιο απλά καθορίζει ποιός απέμεινε. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...