Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι “ράδιο αρβύλα” συμφωνίες, οι επικείμενες … παραιτήσεις και ο χαμός της Παρασκευής!

Οι “ράδιο αρβύλα” συμφωνίες, οι επικείμενες … παραιτήσεις και ο χαμός της Παρασκευής!

-Γεια χαρά σε όλους τους “καληνυχτάκηδες” που δεν μπορούν να ζήσουν ούτε μία μέρα χωρίς προεκλογικό παρασκήνιο, σενάρια, φήμες και μπόλικα παραπολιτικά σχόλια!

-Ο … κάθε πικραμένος στο διαδίκτυο κάθεται και γράφει ό,τι γουστάρει! Τζάμπα είναι άλλωστε. Και υπάρχουν και οι … πικραμένοι που κάθονται και διαβάζουν τον κάθε απίθανο και τον πιστεύουν κιόλας!

- Γράφει ο άλλος έκλεισε η συμφωνία Παυλή - Τζιούμη! Έτσι του ήρθε και το έγραψε! Το έψαξε καθόλου; Σήκωσε το τηλέφωνο να μιλήσει με δύο ανθρώπους για να πάρει μυρωδιά αν ισχύει ή όχι αυτή η φήμη; Όχι, βέβαια! Να κάτσει να κουραστεί ο άνθρωπος; Πετάει το σεναριάκι και όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε!

- Ο άλλος γράφει ότι ο Τσιαμούλος τα βρήκε με τον Σμυρνιώτη. Ρε, πάτε καλά; Ό,τι συζητιέται στα πολιτικά … καφενεία της πόλης, δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας!

- Σε όλα αυτά υπάρχει βέβαια ένας κανόνας. Και τον γράφουμε για να είμαστε εξηγημένοι μαζί σας… Μιλάμε για πολιτική κι εκεί δεν υπάρχουν κανόνες και δεδομένα. Αυτά που σήμερα δεν ισχύουν, μπορεί να ισχύσουν αυριο, μπορεί και ποτέ! Όλα είναι πιθανά μέχρι να κλείσουν οι συνδυασμοί στο Πρωτοδικείο…

-Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία στον ορίζοντα. Πολλοί συζητάνε μεταξύ τους, αλλά κανείς δεν έχει συμφωνήσει για σύμπραξη… Άρα, μην ακούτε και μην πιστεύετε τίποτα…

-Με 34.000 όχι μόνο κάνεις προεκλογικό αγώνα εντελώς τζάμπα, αλλά επιπλέον έχει τη δυνατότητα να μπουκώσεις πολλά στόματα. Και βγαίνεις Δήμαρχος, χωρίς να βάλεις καθόλου το χέρι στη … δική σου τσέπη.

-Βαγγέλης φεύγει, Μανώλης έρχεται; Γιατρός φεύγει, γιατρός έρχεται!

-Στις 3 Φεβρουαρίου θα συζητηθεί το θέμα με τις παράνομες κατασκευές καταστημάτων που έχει καταγγείλει άπειρες φορές ο Φώτης Παπούλιας στη Δημοτική Κοινότητα. Αμήν και πότε!

-Ένταση και πολλές φωνές μυρίζομαι στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Παρασκευής. Δεν θα είναι καθόλου εύκολη αυτή η συνεδρίαση. Και δεν ξέρω με ποιον τρόπο μπορεί να περάσει αυτή η μελέτη. Δεν βγαίνουν με τίποτα … τα κουκιά, Πέτρο! Εκτός, αν κάνεις τα μαγικά σου…

-Έχω την υποψία ότι την Παρασκευή, εκτός από ένταση, θα έχουμε και πολιτικές εξελίξεις! Παραιτήσεις; Διαγραφές; Υποχρεωτικές αποχωρήσεις από παρατάξεις; Θα φανεί…

-Στείλτε τα σχόλια σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.!  

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...