Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αντιπεριφερειάρχης … Αρκαδίας, η γυναικεία σκέψη για ΜΑΤ και το «γαλάζιο» παιχνίδι με τα νεύρα μας!

Η αντιπεριφερειάρχης … Αρκαδίας, η γυναικεία σκέψη για ΜΑΤ και το «γαλάζιο» παιχνίδι με τα νεύρα μας!

 

- Καλημέρα καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας. Τί χαμπάρια; Μέχρι και η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη ήρθε στην Τρίπολη! Τί άλλο θέλετε; Αυτή πάντως δεν ήταν παρουσίαση βιβλίου. Περισσότερο με  εμφάνιση νέου κόμματος έμοιαζε παρά για.... βιβλιοπαρουσίαση. Κάνω λάθος;

- Η τελευταία εκπομπή του Τριαντάφυλλου στο Σούπερ άναψε φωτιές στη ΝΟΔΕ Αρκαδίας! Βγήκε ο Σαλάκος του Πάρνωνα από το Λεωνίδιο και είπε ότι θα στηρίξει τον Τατούλη στην Περιφέρεια ανεξάρτητα από την επιλογή υποψηφίου που θα κάνει το κυβερνών κόμμα. Λέτε να αρχίσουν τα όργανα να... βαράνε;

- Όταν έφυγαν κάποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από τη γραμμή Δράκου και υπερψήφισαν το θέμα των σκουπιδιών χαρακτηρίστηκαν διασπαστές. Όσοι σύμβουλοι δεν πήγαν στη συνεδρίαση και όσοι εξέφρασαν διαφωνία στο ίδιο θέμα από την πλευρά Τατούλη πώς χαρακτηρίστηκαν; ...άχνα δεν ακούστηκε γι αυτούς!

- Κλείδωσε λένε - αυτοί που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στη ΝΔ - το όνομα του νεαρού Δήμα για την θέση του γαλάζιου υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Εμείς πάντως κρατάμε μικρό καλάθι και δεν πιστεύουμε τίποτα μέχρι το όνομα του υποψηφίου της ΝΔ να ανακοινωθεί επίσημα από το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά. Μέχρι τώρα άλλωστε έχουν κλειδώσει και έχουν ...ξεκλειδώσει πολλά ονόματα. Φαίνεται ότι αυτός που κρατάει τα κλειδιά παίζει με τα νεύρα μας!

- Σε κάποια ρεπορτάζ ...συναδέλφων η κ. Ντίνα Νικολάκου αναφερόταν ως .. Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας! Μήπως οι αγαπητοί συνάδελφοι έκαναν λάθος ( λόγω βιασύνης ή απειρίας ) ή ξέρουν κάτι περισσότερο από εμάς; Όλα παίζονται...

- Στο κέντρο που έφαγε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη και η παρέα του Δημάρχου Τρίπολης εμφανίστηκε και ένας αντάρτης της παράταξης Παυλή ( που κατεβαίνει για Δήμαρχος ) ο οποίος συνέφαγε με μεγαλοστέλεχος της τοπικής ΝΔ. Άρχισε να μπερδεύεται πολύ το πράγμα αδέλφια και θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Να μου το θυμηθείτε.

- Κάποιο πουλάκι μας είπε ότι ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος ετοιμάζει δυναμική αντεπίθεση! Αυτές τις μέρες θα σπάσει τη σιωπή του - επιτέλους - και θα μιλήσει για όλους και για όλα. Ποιός είδε το Γιάννη και δεν τον φοβήθηκε; Νεότερα αύριο ( πού; ... εδώ, πού αλλού; )

- Αληθεύει ότι ο Στάθης Κούλης ( πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων ) έχει φτιάξει ήδη την ομάδα του και θα κατέβει για Δήμαρχος στη Γορτυνία; Αν αυτή η είδηση ισχύει, ο Στάθης θα κατέβει με το χρίσμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ( που ήταν και υποψήφιος Βουλευτής ) ή ο συνδυασμός του θα είναι ...ανεξάρτητος; Εδώ σε θέλω Στάθη μου.

- Έγινε κι αυτό στο περιφερειακό συμβούλιο: ο Τατούλης έδωσε συγχαρητήρια στο Γόντικα για τη στάση που κράτησε στο θέμα των σκουπιδιών! Όχι ο Νικόλας δεν υπερψήφισε το θέμα απλά έμεινε στην αίθουσα μέχρι το τέλος της συνεδρίασης και το καταψήφισε. Τα συγχαρητήρια δόθηκαν από τον Περιφερειάρχη επειδή το στέλεχος του ΚΚΕ έμεινε στην θέση του!!! Ρε τί άλλο θα ακούσουμε;

- Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει... εκλογομαγειρέματα θα μυρίσει! Τότε λοιπόν ( δηλ. τον Φλεβάρη ) θα ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας τα ονόματα των υποψηφίων Δημάρχων και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Επειδή όμως οι εκλογές είναι το Μάιο εμείς λέμε: ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι!

- ΤΕΛΟΣ: Τα ΜΑΤ που είχαν μαζευτεί προχθές έξω από το Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, ποιός άραγε τα είχε καλέσει και γιατί; Ρητορική είναι η ερώτηση και φυσικά δεν περιμένουμε απάντηση. Οι πληροφορίες πάντως που έλεγαν ότι τα ΜΑΤ τα είχε καλέσει ο Δράκος για να βρει πρόσχημα να αποχωρήσει ή ο Τατούλης για να δώσει μετέπειτα την εντολή  να φύγουν ελέγχονται ως ανακριβείς. Αυτή η σκέψη για την παρουσία ΜΑΤ -  δεν μας το βγάζετε από το μυαλό - πρέπει να ήταν γένους θηλυκού. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...