Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι καρναβαλικές εκπλήξεις, η … σπασμένη σιωπή του «Γιάννου» και το ανακάτεμα με τα πίτουρα!

Οι καρναβαλικές εκπλήξεις, η … σπασμένη σιωπή του «Γιάννου» και το ανακάτεμα με τα πίτουρα!

 

- Όποιος τη νύχτα περπατεί λάσπες και ...σκατά πατεί, λέει μια λαϊκή παροιμία αλλά στην Τρίπολη δεν φαίνεται ότι ισχύει. Εμείς που περπατάμε συχνά τις νύχτες βγάζουμε ...λαβράκια! Καλημέρα καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας.

- Τελικά ο Ντάνος παραμένει στην παράταξη του Τατούλη ή όχι; Δε ρωτάμε εμείς, ρωτάνε οι κάτοικοι της Ασέας και της Παλαιόχουνης. Ρωτάνε για να δούνε τί θα κάνουνε οι άνθρωποι στις επόμενες εκλογές. Δεν θα πρέπει να ξέρουνε;

- Εκείνος ο Αντιπεριφερειάρχης της Μεσσηνίας ο Αλευράς γιατί διαφώνησε στο θέμα των σκουπιδιών; Μάλλον θα κατέβει για Δήμαρχος στην Οιχαλία και έκανε ...ηρωική έξοδο από τη Νέα Πελοπόννησο του Πετράν. Δεν εξηγείται αλλιώς...

- Τί να έγραψε η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στο βιβλίο που χάρισε προχθές στο Δήμαρχο Τρίπολης; Στους άλλους έγραφε αφιερώσεις με δυο λόγια και στο Σμυρνιώτη έγραψε αφιέρωση δυο ώρες! Τί σου ΄γραψε ρε Δήμαρχε η Γιάννα;

- Το Δήμαρχο Γορτυνίας Γιάννη Γιαννόπουλο θα έχει καλεσμένο την Πέμπτη το βράδυ ( στις 10 ) ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος στην εκπομπή του. Όπως μάθαμε ο Δήμαρχος Γορτυνίας αποφάσισε να βγει στην αντεπίθεση και να μιλήσει για όλους και για όλα. Περισσότερα αύριο στην εκπομπή ΄Πρόσωπο με πρόσωπο΄ στο Τι Βι Σούπερ.

- Το όνομα του Τάσου Αποστολόπουλου ακούγεται για την θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ ενώ ανοιχτό παραμένει ακόμα το ενδεχόμενο να στηριχθεί και από το ΣΥΡΙΖΑ! Λέτε να τα βρουν οι σύντροφοι στο πρόσωπο του δάσκαλου που έχει μεγάλη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης; Γιατί όχι; ... άλλωστε ο Τάσος ενώνει δυνάμεις και από άλλους πολιτικούς χώρους.

- Ο πρώην Δήμαρχος Βυτίνας Γιάννης Σακελλαρίου αποκάλυψε σε φίλους του ότι δε στηρίζει  ( τουλάχιστον ακόμα ) καμιά υποψηφιότητα  για το Δήμο Γορτυνίας. Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει ο ίδιος επικεφαλής παράταξης διεκδικώντας τη Δημαρχία αν υπάρξουν - όπως είπε - οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Καλό θα ήταν μετά από αυτή τη δήλωση του πρώην Δημάρχου κάποιοι να μην χρησιμοποιούν το όνομά του για να δημιουργούν εντυπώσεις.

- Ποιός πολιτικός της Αρκαδίας έχει εγκατασταθεί από τώρα στην Τρίπολη και έχει συνέχεια επαφές με στελέχη του κόμματός του για τις εκλογές του Μαΐου; Προσοχή άρχοντα διότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι ...κότες!

- Να αναβαθμίσει το καρναβάλι της Τρίπολης θα επιχειρήσει φέτος ο Δήμος Τρίπολης γι αυτό το λόγο από τώρα έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες. Βλέπετε αυτή θα είναι η τελευταία μεγάλη εκδήλωση του Δήμου πριν τις εκλογές και ο Σμυρνιώτης θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις.

-  ΤΕΛΟΣ:Οι πιο πολλοί υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Αρκαδία βλέπουν μόνο αυτούς τους ψηφοφόρους που έρχονται κοντά τους εν όψει εκλογών αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να δουν αυτούς που φεύγουν.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...