Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η υποδοχή των «βάζελων», η παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη και ο «γαλάζιος» ΣΥΡΙΖΑίος!

Η υποδοχή των «βάζελων», η παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη και ο «γαλάζιος» ΣΥΡΙΖΑίος!

- Ήθελα να ΄ξερα ποιος πονηρός είπε ότι ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα ...μυρίσει! Τον ψάχνω για να του δώσω το λογαριασμό  του πετρελαίου που έβαλα προχθές. Καλημέρα πατριώτες και καλό χειμώνα!

- Ζητείται επειγόντως ελπίς ( αλλά και λύση ) για τον Παναρκαδικό! Είναι απαράδεκτο μια ολόκληρη Τρίπολη να μην μπορεί να βοηθήσει για να σωθεί αυτή την ιστορική ομάδα. Ανεξάρτητα από το ποιοι  ευθύνονται για την κατάσταση της ομάδας όλοι θα πρέπει να βάλουμε πλάτη για να κρατηθεί ο Παναρκαδικός στη Γ΄ Εθνική. Είναι υποχρέωση όλων μας.

- Όλοι ξέρουμε ποιοι οδήγησαν τον Παναρκαδικό σε αυτό το αδιέξοδο. Αυτοί οι κύριοι έχουν ονόματα και θα πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δε μιλάω μόνο για τους επενδυτές και τους παρατρεχάμενους αλλά και για όλους αυτούς που μέχρι σήμερα προσπαθούν να μας κάνουν το άσπρο μαύρο! Η υπομονή όλων εξαντλήθηκε. 

- Έρχεται την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη για να παίξει με τον Αστέρα και οι ¨βάζελοι" της πόλης ετοιμάζουν υποδοχή στην ομάδα τους. Θέλουν λένε να πάρουν το διπλό μέσα στο χωριό! Βλέπω να γινόμαστε από δυο χωριά χωριάτες.

- Εμπλοκή υπάρχει στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κατεβάσει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου! Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αυτή η εμπλοκή φέρνει πιο κοντά  στην υποψηφιότητα τον Αρκά πανεπιστημιακό Γιάννη Πανούση ο οποίος φαίνεται ότι θα στηριχθεί και από τη ΔΗΜΑΡ αλλά και από το ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ τι θα κάνει άραγε;

- Ποιό τοπικό μεγαλοστέλεχος της ΝΔ είπε ότι αν το κόμμα του δεν κατεβάσει υποψήφιο στην Περιφέρεια τότε θα είναι υποψήφιος ακόμα και με το ΣΥΡΙΖΑ; Ένας το είπε σίγουρα αλλά αυτό το ενδεχόμενο το σκέφτονται πολλοί!

- Αλήθεια αφού ο Αλευράς ( αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας ) διαφώνησε για το σκουπιδοεργοστάσιο γιατί δεν παραιτείται από την θέση του; Αλευρά για πές αλεύρι, ο Πέτρος ο Τατούλης σε γυρεύει!

- Πολλές συσκέψεις κάνει τώρα τελευταία στη Μεσσηνία ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου ( και άστεγος του ΠΑΣΟΚ ) Τάσος Αποστολόπουλος! Πού το πάει ο Τάσος; 

- Επιτυχία σημείωσε ο πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Σούλης Παναγιωτόπουλος. Στην κοπή της πίτας του συλλόγου δε συγκέντρωσε μόνο μεγάλο αριθμό υπαλλήλων από ολόκληρη την περιφέρεια αλλά κατάφερε να έρθουν στην εκδήλωση της Τρίπολης και οι δύο Γενικοί Γραμματείς! Εκεί ήταν ο πρώην Μανώλης Αγγελάκας αλλά και ο νυν Γιώργος Διδασκάλου. Δύο σε ένα ο πρόεδρος!

- ΤΕΛΟΣ: Ξέρετε γιατί οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ θα τυπώνονται από εδώ και στο εξής με φωσφορούχα γράμματα; Για να διαβάζονται και στο ...σκοτάδι! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!    

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...