Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα «κομμάτια» του ΣΥΡΙΖΑ, η … τέχνη του Ρέππα και τα τραπέζια των υποψηφίων!

Τα «κομμάτια» του ΣΥΡΙΖΑ, η … τέχνη του Ρέππα και τα τραπέζια των υποψηφίων!

-  Καλημέρα πατριώτες. Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει τότε σίγουρα θα ...χιονίσει! Και πού να δείτε τί μας ετοιμάζει ο Μάρτης! Δε σας λέω τίποτα.

-  Ασφυκτικά γέμισε η αίθουσα στον χορό της ΝΔ και όλοι οι τοπικοί κομματικοί παράγοντες δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου. Δεν είπε όμως κανένας ότι οι μισοί εκεί μέσα δε μίλαγαν στους άλλους μισούς. Πόσοι άραγε από τα μέλη της ΝΔ θα στηρίξουν μεθαύριο τις επιλογές του κόμματος για τις εκλογές; 

-  Αργεί πολύ αυτή η ανακοίνωση της ΝΔ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου! Λέτε στο τέλος να ανακοινωθεί το χρίσμα επίσημα και να ακούει στο όνομα του Τατούλη; Τέτοια... "τύχη" ούτε ο Πέτρος δεν τη θέλει.

-  Ο Κάμαρης είπε το Σμυρνιώτη … Σμυρνιωτάκο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης και έγινε χαμός! Αμέσως μετά ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης ζήτησε συγνώμη από το Δήμαρχο για την απρεπή συμπεριφορά του! Σμυρνιωτάκος ή ...Καμαράκος;

-  Όπως διαβάσαμε στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ ο Δημήτρης Παυλής θα μιλήσει την ερχόμενη Πέμπτη ( στις 10 το βράδυ ) στο Τι Βι Σούπερ. Ο αρχηγός της δημοτικής αντιπολίτευσης του Δήμου Τρίπολης είναι έτοιμος να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα του Τριαντάφυλλου και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ερωτηθεί για τον Παναρκαδικό, την αποχώρηση Τσιαμούλου από την παράταξή του αλλά και για τα άμεσα σχέδιά του εν΄όψει δημοτικών εκλογών. Όλοι την Πέμπτη στο Τι Βι Σούπερ. 

- Σήμερα στην Τρίπολη θα γίνει το ντέρμπυ της αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Ληγκ. Ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναικό και σκέφθεται μόνο τη νίκη για να τον ξεπεράσει στη βαθμολογία και να εδραιώσει την θέση του στην τετράδα των πλέι οφ. Κάτι μου λέει ότι αυτό το παιχνίδι μόνο ντέρμπυ δεν θα είναι! Γιατί;

- Τέσσερα κομμάτια έχει γίνει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ! Ο καθένας από τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης θέλει και διαφορετικό υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης. Το κακό όμως είναι ότι όλοι αυτοί οι υποψήφιοι προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ! Και τώρα, τί κάνουμε σύντροφοι;

- Μάχες γίνονται στα χωριά της Τρίπολης με τα τραπέζια των υποψηφίων. Δεν είναι λίγες οι φορές που στα λιγοστά μαγαζιά των μικρών χωριών συνυπάρχουν πάνω από δύο υποψήφιοι με τις παρέες τους! Αυτό θα πει πολιτικός πολιτισμός! Στην υγειά μας ρε παιδιά.

- Ξαναγύρισε δυναμικά στο ΠΑΣΟΚ ο Ρέππας και ανέλαβε σημαντικό κομματικό πόστο εν 'οψει των επερχόμενων εκλογών του Μαίου  ως συντονιστής του εκλογικού αγώνα. Μάθε τέχνη κι άστηνε λέει ο λαός μας και συνεχίζει: κι αν πεινάσεις πιάστηνε!

- Με Γόντικα και Νικολάου κατεβαίνει στις εκλογές το ΚΚΕ στην περιφέρεια και στο Δήμο Τρίπολης. Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε στο ποδόσφαιρο αλλά απ΄ότι φαίνεται ισχύει και στην πολιτική. Αλλάζει; ...δεν αλλάζει!

-Απορία: Τι είναι χειρότερο; Να είσαι ο κύριος «“ε”» ή να είσαι ο κύριος «δεν ασχολείται κανείς μου»; (Μέρος 1ο)…

-  ΤΕΛΟΣ:Άλλαξε όνομα η Χρυσή Αυγή και ( για καλό και για κακό ) έγινε ...Εθνική Αυγή! Δηλαδή άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...