Σύλλογος Τριτέκνων, γονείς και εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν τον Μητροπολίτη Νικηφόρο για το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης και τις μετακινήσεις μαθητών
Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως είχαν ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεγαλόπολης (με τον Πρόεδρο του Νίκο Αποστολόπουλο), γονείς και εκπαιδευτικοί της περιοχής.
Ο Σεβασμιώατος ενημερώθηκε για το ζήτημα με την κατάργηση τμημάτων του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης, αλλά και για το ζήτημα των μετακινήσεων μαθητών της περιοχής από και προς τα σχολεία τους.
Ο κ. Νικηφόρος έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον και κινητοποιήθηκε άμεσα επικοινωνώντας με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Κώστα Μανδρώνη για να βρεθεί λύση στο θέμα της μετακίνησης των μαθητών της περιοχής.
Επίσης, αναμένεται να στείλει κεντρικά επιστολή για το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης.
Σχετικά Άρθρα
- Έκτακτο | Βλάβη και διακοπή νερού στην πόλη της Τρίπολης
- Μικτές Αρκαδίας | Νίκη για την Κ14, ήττα για την Κ16
- Αγιασμός στα ανακαινισμένα γραφεία της Αδελφότητας Δημητσανιτών
- "Ντου" αστυνομικών σε σπίτι Ρομά - Εξαπατούσαν ηλικιωμένους ως «υπάλληλοι» του ΔΕΔΔΗΕ - Συλλήψεις και στην Κόρινθο (vd)
- Εγκρίθηκε η φορολόγηση των μικρών δεμάτων Temu και Shein αξίας κάτω των 150 €
1 σχόλιο
-
Να έμενε και λίγο στο επισκοπειο καλά θα ήταν ,μόνιμα απών και τα εξωκλήσια γύρω στην πόλη χωρίς κεριά να ανάψουμε και χωρίς λάδι για τα καντήλια .Στον Άγιο Ανδρέα στον λόφο δίπλα στην μονάδα Φυσικού αερίου χρειάζεται αλλαγή στέγης Σεβασμιωτατε !





