Μιχόπουλος: "Δυστυχώς έως σήμερα οι βουλευτές μας δεν έχουν κάνει αυτά, που θα έπρεπε για την Μεγαλόπολη"
Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή "Στον αέρα δυό-δυό" με την Ντόρα Παπαϊωάννου και την Τόνια Μεγρέμη μίλησε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ.Κώστας Μιχόπουλος.
"Στην Μεγαλόπολη έχουμε μείνει στα πολλά - θα -, στις υποσχέσεις δηλαδή. Τα προγράμματα της απολιγνιτοποίησης τρέχουν, η απορρόφηση δεν μπορεί να υπάρξει και κανείς δεν μπορεί, να είναι σίγουρος για το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα", σχολίασε αρχικά, ενώ υπογράμμισε, πως ούτε ένα ευρώ δεν έχει πέσει στην Μεγαλόπολη.
Παράλληλα ο Δήμαρχος τόνισε, πως η νέα Δημοτική Αρχή - που βρίσκεται εδώ και κάποιους μήνες στο τιμόνι του Δήμου - ζητάει να πάει πίσω το κλείσιμο των μονάδων και να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός σχεδιασμός, προκειμένου να επιλυθούν βασικά ζητήματα και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου ιδιώτες να επενδύσουν στην περιοχή.
"Μιλάμε για εμπαιγμό. Μιλάμε για μια ανήθικη και άδικη μετάβαση", δήλωσε στην συνέχεια ο Δήμαρχος, ενώ ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση, πως οι όλοι (Μεγαλοπολίτες και Δημοτική Αρχή) είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα, για να μην "εξαφανιστεί" η Μεγαλόπολη από τον χάρτη.
Ερωτηθείς για την στάση των Αρκάδων βουλευτών σχολίασε: "Δυστυχώς έως σήμερα - γιατί δεν χαρίζομαι σε κανέναν - οι βουλευτές μας δεν έχουν κάνει αυτά, που θα έπρεπε. Πρέπει να φορέσουν την φανέλα της Αρκαδίας. Έπρεπε καθημερινά να έχουν ερωτήσεις και επερωτήσεις στην Βουλή".
Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:
Σχετικά Άρθρα
- Κινητή Ιατρική Μονάδα για δωρεάν εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων!
- Δράση ενημέρωσης, πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της αρτηριακής υπέρτασης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο
- Εθελοντική Αιμοδοσία στη Μεγαλόπολη την Τετάρτη 20 Μαΐου
- Παιχνίδια δημοσκοπήσεων | Γράφει ο Γιώργος Πουλοκέφαλος
- “Ο Δήμος Τρίπολης επίκεντρο σημαντικών αθλητικών γεγονότων" | Κοινή συνέντευξη τύπου Σταθούλη - Τασιοπούλου για τον Ποδηλατικό Γύρο
1 σχόλιο
-
Εισαι ψιλοαχάριστος Κώστα! Εσυ πάντα ελεγες ότι μόνο ένας βουλευτής έχει ασχοληθεί με τη Μεγαλοπολη. Τώρα γιατί η κωλοτουμπα;






