Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόβλημα στο χωριό Σπανέϊκα Μεγαλόπολης από έργα του Μορέα!

Πρόβλημα στο χωριό Σπανέϊκα Μεγαλόπολης από έργα του Μορέα!
Λύση έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού Σπανέικα στη Δ.Ε Φαλαισίας στο δήμο Μεγαλόπολης, με τα έργα που κατασκευάζονται στην περιοχή για το δρόμο Λεύκτρο- Σπάρτη από το ΜΟΡΕΑ.
 
Ο κ. Γιαννακούρας συνοδευόμενος από τον Ηλία Πανταζόπουλο, προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας μετέβησαν την Τετάρτη 19 Μαρτίου στην περιοχή όπου υπάρχει το πρόβλημα, συνομίλησαν με κατοίκους του χωριού, ενημερώθηκαν επακριβώς για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και εξέτασαν τις πιθανές λύσεις με τον εκπρόσωπο της Κοινοπραξίας ΜΟΡΕΑ.
 
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ζήτησε να σταλεί επίσημο έγγραφο με τα αιτήματα των κατοίκων και υποσχέθηκε πως θα δώσουν λύση, διαμορφώνοντας έναν αγροτικό δρόμο που υπάρχει και έχει εγκαταλειφτεί και θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τους κατοίκους που έχουν κτήματα στα σύνορα με την ΔΕ Πελλάνας στο δήμο Σπάρτης.
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Γιαννακούρας ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του και μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε, δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη, αφού όπως σημείωσε «στην Περιφέρεια είμαστε για να προσπαθούμε για το καλύτερο και να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των συμπατριωτών μας».
 
Τέλος, ζήτησε από τον εκπρόσωπο της Κοινοπραξίας να ανταποκριθεί άμεσα και σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στο αίτημα των κατοίκων των Σπανέικων και τόνισε πως στην περίπτωση που δεν γίνουν οι παρεμβάσεις από το ΜΟΡΕΑ, εντός ευλόγου διαστήματος, θα επιληφθεί του προβλήματος η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας με δικά της μηχανήματα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...