Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Στο κόκκινο» η αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης!

«Στο κόκκινο» η αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης!

Βάρεσε κόκκινο η αντιπαράθεση στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο στην Μεγαλόπολη. Αφορμή η υπόθεση με τα τρυπημένα ψηφοδέλτια στον Άκοβο, η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου και φυσικά η προσφυγή του Παναγιώτη Μπούρα στο Σ.Τ.Ε.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Διονύσιος Παπαδόπουλος στην έναρξη της συνεδρίασης έφερε το θέμα προς συζήτηση και έκανε αναφορά ότι τώρα πλέον που έχει βγει η απόφαση του δικαστηρίου που όλοι ανέμεναν και με βάση τα όσα αναφέρει μέσα ότι τα ψηφοδέλτια τρυπήθηκαν μετά την έξοδο τους από την κάλπη , θα περίμενε να υπάρχει καταδίκη τους γεγονότος από όλες τις παρατάξεις. Επίσης έκανε αναφορά στο ότι κανείς δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση.

Το κλίμα φορτίστηκε αρκετά αφού η ομιλία Παπαδόπουλου ήταν σε υψηλούς τόνους και με πολλές σαφείς αναφορές σε λάθος πρακτικές της παράταξης Μπούρα αλλά και του Ιωάννη  Γεωργακόπουλου.

Ειλικρινά όσοι παρακολουθούσαμε την συζήτηση , είδαμε έναν αλλαγμένο Διονύση Παπαδόπουλο ο οποίος ήταν πολύ δυναμικός αλλά και επιθετικός. Πάντα σε πολύ υψηλούς τόνους , εμφανίστηκε πολύ ενοχλημένος και χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις  για όλα όσα έχουν γίνει και έχουν ειπωθεί όλο το καλοκαίρι.

Μίλησαν επίσης ο Παναγιώτης Μπούρας ο οποίος υπεραμύνθηκε των επιλογών του να συνεχίσει την δικαστική διαδικασία ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και ο Γιάννης Γεωργακόπουλος που είχε και αυτός μεγάλη αντιπαράθεση με τους Παπαδόπουλο και Τσιριγώτη για δελτία τύπου , και για την αντίδραση του σε σχέση με τα όσα έχουν συμβεί. Μίλησαν επίσης  ο Σπύρος Τσιριγώτης ο οποίος και αυτός χρησιμοποίησε βαριές κουβέντες και έκανε αναφορά ότι μπορεί να υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί στην κακουργηματική πράξη που έγινε στον Άκοβο και ότι πολύ σύντομα κάποιοι θα ντρέπονται να κυκλοφορήσουν στον δρόμο. Τέλος στο κλείσιμο της τοποθέτησης του ο κ. Τσιριγώτης απευθύνθηκε στον Παναγιώτη Μπούρα και τον ρώτησε γιατί παλεύει τόσο πολύ να κρατηθεί στην εξουσία.

Τέλος πολύ φορτισμένη ήταν και η ομιλία του Γιάννη Φουσέκη ο οποίος εμφανίστηκε δικαιωμένος από την διαπίστωση των 3 δικαστών για το τρύπημα των ψηφοδελτίων αφού όπως είπε  όλο το καλοκαίρι στελέχη της παράταξης Μπούρα τον στοχοποιούσαν σαν υπεύθυνο. Ο Γιάννης Φουσέκης μίλησε για τα στοιχήματα που έμπαινα και για τις πληροφορίες που στελέχη του Παναγιώτη Μπούρα κυκλοφορούσαν στην πόλη σχετικά με το αποτέλεσμα της εκδίκασης.

Όλα αυτά που σας περιγράφω είναι τα λιγοστά που μπορώ να θυμηθώ από όλα όσα ακούσαμε χθες. Το Καφενείο της Μεγαλόπολης έχει καταγράψει την συζήτηση και σύντομα θα αναρτήσουμε το σχετικό βίντεο διάρκειας 1 ώρας και 15 λεπτών που περιλαμβάνει τα πάντα.

http://kafeneio-megalopolis.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...