Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγελία ότι σκότωσαν σκύλο με καραμπίνα σε χωριό της Μεγαλόπολης ...

Καταγγελία ότι σκότωσαν σκύλο με καραμπίνα σε χωριό της Μεγαλόπολης ...
Τον σκελετωμένο σκύλο, που βλέπετε στις φωτογραφίες, πυροβόλησε και σκότωσε με μια καραμπίνα σήμερα λίγο πριν τις 16:00 ένας ηλικιωμένος άνδρας ο Βασίλης Κ. στο χωριό Κοτσιρίδι Αρκαδίας (Δήμος Μεγαλόπολης).


Όπως έγινε γνωστό το ζώο ο δράστης το σκότωσε επειδή κυνηγούσε τις κότες του. Αυτό εξήγησε στοwww.zoosos.gro Μπέκας Αντωνιάδης με τον οποίο επικοινώνησαν οι αυτόπτες μάρτυρες. Οι φωτογραφίες, που δημοσιεύουμε, αποδεικνύουν πόσο εξαιρετικά αδύνατο ήταν αυτό το πλάσμα, το οποίο προφανώς δεν έβρισκε πουθενά τροφή και σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ανήκε στον δολοφόνο του.



Αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος είναι μια 22χρονη κοπέλα η Ε.Χ. με τον 21χρονο αδερφό της που κατοικούν στο χωριό. Αν και οι γονείς των νεαρών διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον δράστη τα παιδιά έχουν δηλώσει την πρόθεση τους να καταθέσουν στην Αστυνομία, ώστε να συλληφθεί ο εγκληματίας. Μάλιστα έχουν στη διάθεση τους και βίντεο στο οποίο ο δράστης παραδέχεται το έγκλημα. Όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει καταγγελία στο Α.Τ. Μεγαλόπολης.



Πηγή: Κοτσιρίδι Αρκαδίας: Πυροβόλησε και σκότωσε τον σκελετωμένο σκύλο | www.zoosos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...