Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιώργος Κουλούρας από τη Μεγαλόπολη

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιώργος Κουλούρας από τη Μεγαλόπολη

Την Δευτέρα 25 Απριλίου 2016, ο Σύλλογος Αποφοίτων Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, επισκέφτηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος ήταν ήδη ενήμερος για τις δράσεις του Σ.Α.Π.Ε.Δ.Δ και έγινε μία ευρεία συζήτηση πάνω σε θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Η εν λόγω Τιμητική Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των προτάσεων του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής και του Τομεάρχη Γεωργίου Κουλουρά σχετικά με ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και επιμόρφωσης των αποφοίτων μετά το πέρας των σπουδών τους.

Στην συνάντηση αυτή έγινε μια ουσιαστική συζήτηση με προτάσεις από την πλευρά του Συλλόγου, τον οποίον εκπροσώπησαν από το Δ.Σ., ο Ιωάννης Κουτρουμπής (Πρόεδρος), η Θεοδώρα Μήτση (Ειδική Γραμματέας) και ο Όμηρος Τσάπαλος (Μέλος), στην οποία τέθηκαν ζητήματα τόσο για την ανύψωση του επιστημονικού επιπέδου των Πολιτικών Επιστημόνων, όσο και για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Κουτρουμπής αναφέρθηκε στους σκοπούς της ίδρυσης του Συλλόγου, στην δομή και στην πορεία του μέχρι σήμερα, αναφερόμενος και στις συνεργασίες του Συλλόγου με άλλους φορείς.

Ο Γιώργος Κουλούρας αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε διαμορφώσει ο Τομέας Κοινωνικής Πολιτικής, αλλά και στις αρχές και στις αξίες που θα πρέπει να έχουν όλοι οι πολιτικοί επιστήμονες.

Η Θεοδώρα Μήτση αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που έχει κάνει ο ΣΑΠΕΔΔ τον τελευταίο καιρό και τόνισε την ραδιοφωνική εκπομπή που είχε ο Σύλλογος στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό IDRadio.

Ο Ηλίας Ζαχαριουδάκης αναφέρθηκε στο Ηλεκτρονικό Επιστημονικό Περιοδικό “POLITICO” και στην έρευνα που έχει αποφασίσει να εκπονήσει ο Σύλλογος, ως Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών και Νομικών Υποθέσεων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...