Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΕΗ - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ορυχείο Ψαθί Μεγαλόπολης

ΔΕΗ - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ορυχείο Ψαθί Μεγαλόπολης
Σύμφωνα με το Σωματείο Ορυχείων Σταθμών της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, «την Τρίτη 5 Ιουλίου από τις 7 το πρωίεκπρόσωποι των Σωματείων στο Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης της ΔΕΗ, στο ορυχείο στο Ψαθί πραγματοποιούν συγκέντρωση - διαμαρτυρία ενάντια στην απόφαση της Διεύθυνσης του ΛΚΜ μετακίνησης από τις 21 Ιουνίου του Εργοδηγού Κων/νου Στράγκα από τον Υποτομέα Υποστήριξης (πρωινό Συνεργείο) του Τομέα Εκμετάλλευσης στον Υποτομέα Ποιοτικού Ελέγχου και Διακίνησης λιγνίτη.
Η μετακίνηση αυτή με λογική «αποφασίζομεν και διατάζομεν», έγινε χωρίς καμία αιτιολογία και χωρίς να συντρέχει κανένας υπηρεσιακός λόγος.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την μετακίνηση του συναδέλφου ως αυθαίρετη, αδικαιολόγητη και προσβλητική για το υπηρεσιακό και επαγγελματικό ήθος του καθώς και για την αποτελεσματική συμβολή του Συνεργείου στην απρόσκοπτη διαθεσιμότητα του ΛΚΜ μέσα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.  
Στη δύσκολη συγκυρία που διατρέχει η Επιχείρηση και το ΛΚΜ το μόνο που δεν χρειάζεται είναι ενέργειες παραγκώνισης εργαζομένων και δημιουργίας νέων «ψυγείων». Αντίθετα απαιτείται η ενεργοποίηση και αξιοποίηση όλου του προσωπικού.
ΖΗΤΑΜΕ από τη Διεύθυνση του ΛΚΜ την επαναφορά του Κων/νου Στράγκα στο πρωινό Συνεργείο του Υποτομέα Υποστήριξης του Τομέα Εκμετάλλευσης.
Το συνδ. κίνημα ταυτόχρονα με τη διεκδίκηση των τοπικών προβλημάτων οργανώνει τον αγώνα για να αποτρέψουμε
το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ και τη διάλυση της ΔΕΗ.
Τα Δ.Σ. των Σωματείων»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...