Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα νέα του Συλλόγου Ζώνης

Τα νέα του Συλλόγου Ζώνης
[#]  Την Τετάρτη 31 Αυγούστου, στο γραφικό ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής (Παναγίτσα) τελέστηκε από τον π. Νικηφόρο Λύκο, υπό την αιγίδα του  Συλλόγου μας, Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας για την εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου. Προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους εκτός από τους πολύ νόστιμους άρτους, γλυκίσματα, τσίπουρο & αναψυκτικά.


[#] Ο Σύλλογός μας εκφράζει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση, στον πρώην Πρόεδρο του Σωματείου μας Θανάση Παν. Αργυρόπουλο και στη σύζυγό του Μαρία, οι οποίοι τραυματίστηκαν σε τροχαίο, στα τέλη Αυγούστου.

 

[#] Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας και ιδιαίτερα όσα κατάγονται από τη Ζώνη.

 

[#] Τη Ζώνη, τον τόπο που γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια, επισκέφθηκε ο ομογενής συμπατριώτης μας κ. Κώστας Γ. Λαμπρόπουλος, με τη σύζυγό του κ. Σούλα και το γιο του. Στην πλατεία του χωριού μας με τα βαθύσκιωτα πλατάνια, συναντήθηκε ένα όμορφο μεσημεράκι του Σεπτεμβρίου με Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας και συζήτησε μαζί τους για τη Ζώνη και τους ανθρώπους της με πολλή νοσταλγία και συγκίνηση. Ο ίδιος μετανάστευσε στον Καναδά το 1962. Προσέφερε μάλιστα ως δώρο με τιμητική αφιέρωση στη λογοτέχνιδα Γραμματέα του Συλλόγου μας Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη, το βιβλίο του «Ιστορία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Καναδά». Ο κ. Κώστας Γ. Λαμπρόπουλος είχε διατελέσει Πρόεδρος της ΠΟΚ, Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκαδικού Χωριού Καναδά κι ήταν από τους σκαπανείς του Αρκαδικού χωριού.



Ο κ. Κώστας Γ. Λαμπρόπουλος με τη Γραμματέα του Συλλόγου μας Ζαχαρούλα Παν. Γαϊτανάκη, τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Παν. Γεωργόπουλο και το Μέλος του Δ.Σ. Τάκη Παπαδημητρίου.

 

 [#] Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας (η Πρόεδρος Μαρία Λαγούδη - Καλομάλου, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Π. Γεωργόπουλος, το Μέλος Τάκης Παπαδημητρίου με την κόρη του Χριστίνα), το Μέλος της Ε.Ε. Γιάννης Παν. Γαϊτανάκης και τα μέλη μας Γιώργος Στ. Σιαμπάνος, Τάσος Παν. Αναστόπουλος και Δήμητρα Ι. Σιαμπάνου, συμμετείχαν εθελοντικά αναλαμβάνοντας το 7ο στεκ – σταθμό ανεφοδιασμού -  των αθλητών του αγώνα ορεινού τρεξίματος που διοργάνωσε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στο “ELLINIKON Cross Country Race 2016”.
ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ - ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ
   

Η Πρόεδρος του Συλλόγου μας Μαρία Λαγούδη-Καλομάλου προσφέρει σε αθλητή αναψυκτικά και συζητά μαζί του.

 

[#] Η μηχανοργάνωση της Γραμματείας του Συλλόγου μας από τη Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη, έχει ολοκληρωθεί, όλα τα Βιβλία του Συλλόγου έχουν ελεγχθεί και σφραγισθεί όπως ορίζει ο Νόμος, ενώ προχωρούμε και στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος του Σωματείου μας ώστε να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον από σπατάλες ενέργειας, χαρτιού και μελανιών για εκτύπωση. Συνεχίζεται επίσης από τον Σύλλογό μας – με αρκετή επιτυχία – η συλλογή πλαστικών καπακιών και μπαταριών. Με την βοήθεια όλων των μελών μας μπορούμε - και στο μικρό μας χωριό - να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.

 

 [#] Ο συμπατριώτης μας και μέλος του Συλλόγου μας κ. Νίκος Χάλαρης, επισκεύασε έναν από τους προβολείς του Γηπέδου Μπάσκετ στ’ Αλώνια και προσέφερε στον Σύλλογο δύο στεφάνια και 2 διχτάκια για τις μπασκέτες. Τον ευχαριστούμε πολύ.

 

[#] Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου ΖΩΝΗΣ Αρκαδίας, εύχονται σε όλους τους Ζωναταίους και στους φίλους του χωριού μας, να έχουν ένα ΚΑΛΟ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ. Μαζί με το σύνθημα του 2010: «Η ΖΩΝΗ μας ενώνει», ας συνυπάρχει ένα ακόμη: «Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ». Τα μέλη του Σωματείου μας είναι η κινητήρια δύναμή του, γι’ αυτό σας καλούμε να ανανεώσετε την εγγραφή σας για το 2016 όσοι δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα και όσοι Ζωναταίοι ή φίλοι του χωριού μας, δεν είστε ακόμη μέλη μας, να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας. (Σε περίπτωση μη ανανέωσης, το 2017 πρέπει να γίνει νέα εγγραφή αντί 15 ευρώ και χάνεται το δικαίωμα του εκλέγεσθε στις εκλογές του 2018 για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.)  Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο πιο δυναμικά θα διεκδικούμε πράγματα για το χωριό μας.
 

[#] Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, έγινε στο Ναύπλιο Αργολίδας, το 40ήμερο Μνημόσυνο του συμπατριώτη μας Βαγγέλη Δημ. Λαμπρόπουλου, με την παρουσία αρκετών Ζωναταίων.

 

              Η Πρόεδρος                                           Η  Γραμματέας

Μαρία Λαγούδη – Καλομάλου              Ζαχαρούλα Παν. Γαϊτανάκη 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...