Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλόπολη | Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας για έργα σε δρόμους της πόλης

Μεγαλόπολη | Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας για έργα σε δρόμους της πόλης
Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Διευθέτηση ομβρίων υδάτων της Δ.Κ. Μεγαλόπολης», αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης, για την άμεση κατασκευή φρεατίων σχάρας, για τη διευθέτηση των ομβρίων υδάτων σε οδούς εντός του Ε.Π.Σ. της πόλης της Μεγαλόπολης και την αποφόρτιση των φραγμένων δικτύων λυμάτων που δημιουργούν σοβαρότατα προβλήματα στα υπόγεια των οικιών της ευρύτερης περιοχής με την εισχώρηση των λυμάτων από το δίκτυο στον εσωτερικό χώρο των υπογείων, καθώς και την άρση του κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και στις παρακείμενες ιδιοκτησίες, εξαιτίας των παραπάνω προβλημάτων, ενόψει των πρώτων επικείμενων βροχοπτώσεων, με σκοπό τη διασφάλιση της ιδιοκτησίας και τη δημόσιας εν γένει περιουσίας και την προστασία της ζωής των κατοίκων, στα παρακάτω τμήματα των οδών του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Μεγαλόπολης:
α) Οδός Νικηταρά (γωνία) με την οδό Αρχαίου Θεάτρου, κατασκευή δύο φρεατίων σχάρας αποχέτευσης ομβρίων και σύνδεση με τον κεντρικό αγωγό επί της Νικηταρά.
β) Οδός Τέρμα Νικηταρά και πλησίον της ιδιοκτησίας Γεωργόπουλου Παναγιώτη, κατασκευή φρεατίων σχάρας απορροής ομβρίων.
γ) Οδός Ζέρβα, κατασκευή φρεατίων σχάρας και σύνδεση με τον κεντρικό αγωγό.
Η έκδοση απόφασης για την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς έχει ως σκοπό την εκτέλεση των προβλεπόμενων εργασιών του έργου με τίτλο «Διευθέτηση ομβρίων υδάτων της Δ.Κ. Μεγαλόπολης» και η χρονική διάρκεια που ζητείται είναι έως και την περαίωση των εργασιών του έργου.
Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται τμηματικά ή εξ ολοκλήρου, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών από τον ανάδοχο Κατσιρούμπα Ευθύμιο όπου είναι υπεύθυνος για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας, καθώς και την απαιτούμενη σήμανση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...