Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο τραπεζικός λογαριασμός του Δήμου Μεγαλόπολης παραμένει στη Eurobank

Ο τραπεζικός λογαριασμός του Δήμου Μεγαλόπολης παραμένει στη Eurobank
Με ομόφωνη απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης ενέκρινε τη διατήρηση του Λογαριασμού όψεως του Δήμου Μεγαλόπολης – ανανέωση παροχής υπηρεσιών στο Πιστωτικό ΄Ιδρυμα της Τράπεζας Eurobank - Υποκατάστημα Μεγαλόπολης, με τους υφιστάμενους προνομιακούς όρους και προϋποθέσεις (επιτόκιο καταθέσεων, όροι ταμειακής διαχείρισης και ενίσχυση του έργου του Δήμου, για ένα έτος τουλάχιστον, ήτοι: σταθερό επιτόκιο 1,50 % σε λογαριασμό όψεως για 1 έτος
* ανέξοδη χορήγηση extrait & καρνέ επιταγών, επιστροφή αχρησιμοποίητων ή άκυρων επιταγών
* δωρεάν έκδοση επιταγών της ίδιας τράπεζας
* εξυπηρέτηση εισερχομένων εμβασμάτων χωρίς προμήθεια
* δωρεάν internet banking
* προνομιακή χρέωση μέσω e-banking [δωρεάν μεμονωμένα εμβάσματα εντός Euro bank, χρέωση από 1€ (ως 12.500€) έως 10 € (άνω των 150.000€) ανά συναλλαγή για τρίτες τράπεζες εσωτερικού, χρέωση από 1€ (ως 12.500€) -3 € (ως 50.000€) ανά συναλλαγή για τρίτες τράπεζες εσωτερικού]
* είσπραξη οφειλών-τελών
- χρέωση στο ταμείο 1,00€+ΦΠΑ, Europhone 0,8€ +ΦΠΑ, e-banking 0,30€+ΦΠΑ, πάγια εντολή 0,5€ +ΦΠΑ (εφόσον επιλέξει ο Δήμος να αναλάβει μέρος του κόστους εξυπηρέτησης από τον οφειλέτη)
- χρέωση του Δήμου στη ΔΙΑΣ 0,07€ +ΦΠΑ
-ηλεκτρονική ειδοποίηση οφειλετών (0,2€ /sms, 0,15€/e-mail
* προνόμια για τους εργαζόμενους που τηρούν λογαριασμό στην Eurobank
Χορηγία 10.000,00 € για την ενίσχυση του κοινωνικού & πολιτιστικού έργου του Δήμου, το οποίο θα δοθεί σε τρία ισόποσα τμήματα (το οποίο υπολογιζόμενο σε καταθέσεις 6 εκατ. € ανεβάζει το επιτόκιο σε 1,67%).
Δωρεάν διασύνδεση με Eurobank ή ΔΙΑΣ, κόστους 1.500,00€ το οποίο συνυπολογιζόμενο με τα προηγούμενα ανεβάζει το επιτόκιο σε 1,7%).
Η απόφαση ορίζει, ως Υπολόγους Διαχείρισης του νέου Λογαριασμού όψεως του Δήμου Μεγαλόπολης, για την υπογραφή των επιταγών και των εντολών πληρωμής, στο Πιστωτικό ΄Ιδρυμα της Τράπεζας Eurobank – Υποκατάστημα Μεγαλόπολης, ως εξής:
ι) Για την υπογραφή των επιταγών, ορίζεται Υπόλογος ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ.
Διονύσιος Παπαδόπουλος, με δεύτερη υπογραφή, την ειδική ταμία του Δήμου Καραχάλιου Κυριακούλα.
ιι) Για την υπογραφή των εντολών πληρωμής, ορίζεται η ειδική ταμίας του Δήμου
Καραχάλιου Κυριακούλα.
Σε περίπτωση απουσίας της ειδικής ταμία, για την υπογραφή των εντολών πληρωμής, καθώς και τη διενέργεια των συναλλαγών, ορίζεται Υπόλογος ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος.
Επίσης, εγκρίνει τη διατήρηση του Λογαριασμού τρεχούμενο ή όψεως του Δήμου
Μεγαλόπολης – ανανέωση παροχής υπηρεσιών στο Πιστωτικό ΄Ιδρυμα της Τράπεζας
Eurobank - Υποκατάστημα Μεγαλόπολης, όπου θα διατηρεί το λογαριασμό ταμειακής διαχείρισής του, μετά τη μεταφορά και κατάθεση των υπόλοιπων ταμειακών του διαθεσίμων, σε εφαρμογή της αριθμ. 220/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για ένα έτος τουλάχιστον, αποκλειστικά για την πληρωμή των αμοιβών της παρ. 2 του άρθρου 5 της αριθμ. 2/3735/0004/04-06-2010 (ΦΕΚ784/Β΄) ΚΥΑ όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, σχετικά με την καταβολή των πάσης φύσεως αποδοχών, αμοιβών, αποζημιώσεων και απολαβών μέσω της
Ε.Α.Π. (καταβαλλόμενες αποδοχές, πρόσθετες αμοιβές, αποζημιώσεις και οποιεσδήποτε άλλες απολαβές του πάσης φύσεως προσωπικού του Δήμου και των φυσικών προσώπων που απασχολούνται με σύμβαση μίσθωσης έργου και των αιρετών οργάνων), κατά τις διατάξεις του άρθρου 12 της με αριθμ. 2/3735/0004/04-06-2010 (ΦΕΚ784/Β΄) Κοινής Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών «Απογραφή προσωπικού του δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και σύσταση Ενιαίας Αρχής Πληρωμής». Υπόλογος για τη διαχείριση του Λογαριασμού και την υπογραφή των επιταγών ή των εντολών κίνησης του νέου τρεχούμενου ή όψεως Λογαριασμού είναι ο Δήμαρχος του Δήμου Μεγαλόπολης κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος.
Επίσης, Υπόλογος για δεύτερη υπογραφή ορίζεται η ειδική ταμίας του Δήμου Καραχάλιου Κυριακούλα, κλάδου ΔΕ Διοικητικού.
Τέλος, εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο, προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διατήρηση των Λογαριασμών του Δήμου Μεγαλόπολης τρεχούμενου ή όψεως – ανανέωση παροχής υπηρεσιών στο Πιστωτικό ΄Ιδρυμα της Τράπεζας Eurobank - Υποκατάστημα Μεγαλόπολης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...