Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πούλιθρα | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα έργα αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης

Πούλιθρα | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα έργα αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης

Την έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια εκτέλεσης των εργασιών του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ ΠΟΥΛΙΘΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ» για το τμήμα του οικισμού των Πουλίθρων διασταύρωση της εσωτερικής οδού με την Επαρχιακή οδό Λεωνιδίου- Πελετών σύμφωνα με το συνημμένο απόσπασμα χάρτη (κόμβος Νο 51 του έργου), που αφορά την εκτροπή της κυκλοφορίας στην παρακαμπτήριο περιφερειακή οδό αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τις 05-10-2019 ημέρα Σάββατο έως και την Κυριακή 06-10-2019 με την πλήρη αποκατάσταση και παράδοση της οδού σε κυκλοφορία. Θα τοποθετηθεί από τον ανάδοχο, η απαραίτητη εργοταξιακή σήμανση και η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την παρακαμπτήριο περιφερειακή οδό σύμφωνα με το συνημμένο απόσπασμα χάρτη.

Υπέρ της ανωτέρω αποφάσεως ψήφισε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πουλίθρων κ. Χελιώτης.

Με την  εργολαβία προβλέπεται να εκτελεστούν οι εξής εργασίες:

- 1. Προμήθεια και εγκατάσταση νέας μεταλλικής, προκατασκευασμένης δεξαμενής ύδρευσης, χωρητικότητας 200κ.μ., στη θέση «Πλάτανος», πλησίον της υφιστάμενης δεξαμενής «Πλάτανος», χωρητικότητας 35κ.μ. Κατασκευή υποδομών εγκατάστασης και σύνδεσης της νέας μεταλλικής δεξαμενής ύδρευσης στη θέση «Πλάτανος».
- 2. Κατασκευή δικτύου ύδρευσης από αγωγούς ΡΕ Φ110, συνολικού μήκους 2220μ. από τη νέα Δεξαμενή «Πλάτανος» προς την περιοχή του Αϊ Γιώργη.
- 3. Προμήθεια και εγκατάσταση νέας μεταλλικής, προκατασκευασμένης δεξαμενής ύδρευσης, χωρητικότητας 200κ.μ. στη θέση «Παλιορουπάκι», βόρεια του οικισμού Πούλιθρα. Κατασκευή υποδομών εγκατάστασης και σύνδεσης της νέας μεταλλικής δεξαμενής ύδρευσης στη θέση «Παλιορουπάκι».
- 4. Επέκταση του υφιστάμενου αγωγού ύδρευσης βορείως του οικισμού Πούλιθρα, μέχρι τη νέα δεξαμενή ύδρευσης στη θέση «Παλιορουπάκι», με αγωγό ΡΕ Φ110, συνολικού μήκους περίπου 150μ.
- 5. Κατασκευή αγωγού ύδρευσης μήκους περίπου 615μ. εντός του οικισμού Πούλιθρα, από αγωγό ΡΕ Φ110.
- 6. Κατασκευή φρεατίων δικλείδων στο υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης για τη βελτίωση της λειτουργίας και της διαχείρισής του.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...