Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τυρός | Καλά μαντάτα από τον Οδυσσέα για το Καταδυτικό Πάρκο!

Τυρός | Καλά μαντάτα από τον Οδυσσέα για το Καταδυτικό Πάρκο!
Το καταδυτικό πάρκο Τυρού επιτέλους προχωρά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και προσθέτει τα εξής ... "Στις 27 Μαΐου 2020 είχα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή  για το καταδυτικό πάρκο Τυρού καθώς είχε σημειωθεί σημαντική καθυστέρηση στην υπογραφή και τη δημοσίευση της  ΚΥΑ.
Η καθυστέρηση αυτή είχε απογοητεύσει τους τοπικούς φορείς του Δήμου Νότιας Κυνουρίας που έβλεπαν για μια ακόμη φορά να καθυστερεί η λειτουργία του καταδυτικού πάρκου Τυρού,  το οποίο θα συμβάλει σημαντικά  στην ποιοτική διαφοροποίηση και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και ελπίζουν ότι θα βοηθήσει την απασχόληση και την συνολική ανάπτυξη της περιοχής με φιλοπεριβαλλοντικό τρόπο.

Σε απάντησή του το αρμόδιο Υπουργείο μας πληροφορεί ότι η Κοινή Απόφαση Χαρακτηρισµού και Οριοθέτησης του Καταδυτικού Πάρκου στον Τυρού ∆. Ν. Κυνουρίας, βρίσκεται στο στάδιο των υπογραφών και συγκεκριμένα για συνυπογραφή από τον Γενικό ∆ιευθυντή ∆ηµόσιας Περιουσίας και Κοινωφελών Περιουσιών του Υπουργείου Οικονοµικών."

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΡΓΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ . ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ....ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ .....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @15:46 Το ότι μπήκες στη διαδικασία και κάθησες και σκέφτηκες άλλες ερμηνείες για τα αρχικά της ΚΥΑ, πραγματικά με ξεπερνάει. Καλά ρε τι πίνετε οι περισσότεροι εδώ μέσα; Μ@λ@κόζουμο; Δεν παίζεστε με τίποτα όμως

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 19:04 Σύνδεσμος σχολίου

    15:40 Για τους άλλους λες αλλά πάλι καλά που εσύ δεν χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΑ !!! ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΥΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ - ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ , ΥΠΟΦΕΡΩ, ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΩ- !!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    14.48 ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΆΠΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ . ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ! ΦΙΛΙΆ !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΕΛΟΙΕ @13:14 ΣΤΟΝ ΤΥΡΟ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΗΡΕ 85%. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑ Κ.Υ.Α. ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ . ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ . ΚΟΙΝΗ ΥΠΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ . Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ; ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ..... ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ....ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ !!! ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΠΑΡΡΚΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΟ . ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ , ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΗ ΑΡΧΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...