Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας: "Ιστορική μέρα για την ύδρευση του Λεωνιδίου"!

Για "ιστορική μέρα για την ύδρευση του Λεωνιδίου" κάνει λόγο, σε ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος.
Ειδικότερα, αναφέρει: "Από σήμερα μπήκε στο δίκτυο του οικισμού το νερό της γεώτρησης Καμουλιου. Εκπληκτικής ποιότητας νερό με πολυ χαμηλή αγωγιμότητα.
Έτσι βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα του παρεχόμενου ύδατος, ενώ η τελική αγωγιμότητα μετά την ανάμειξη και από τις άλλες γεωτρήσεις, δεν υπερβαίνει το 500 από 1150 που ήταν μέχρι χθες!!!!
Στο μεγάλο πρόβλημα της σκληρότητας του νερού ύδρευσης Λεωνιδίου, δόθηκε η καλύτερη λύση!!!"
Σχετικά Άρθρα
- Λυσίκατος: "Αγχωμένος ο κ. Δολιανίτης - Δεν απαντά στα ερωτήματα, διαστρεβλώνει και προσβάλλει"!
- Γάμος στο Λεωνίδιο έγινε… viral - Το βίντεο με γερανό που «έλουσε» τους νεόνυμφους με τόνους ρυζιού!
- Το παραδοσιακό χρώμα του Λεωνιδίου και ο τότε Δήμαρχος του, Στυλιανός Μερικάκης (1959 μέχρι και το 1978)
- Χαμός στη Νότια Κυνουρία με το διαδικτυακό δημοτικό ραδιόφωνο | Λυσίκατος: "Θράσος με τα ποσά των αναθέσεων" - Δολιανίτης: "Ο φόβος τους είναι η διαφάνεια"
- Στο επίκεντρο το Λεωνίδιο για τη δράση "Peloponnese Tourism Academy"