Menu
RSS
Τρίτη, 20/01/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

Λεωνίδιο | Παραχωρήθηκε ακίνητο για να στεγαστεί το αστυνομικό τμήμα

Λεωνίδιο | Παραχωρήθηκε ακίνητο για να στεγαστεί το αστυνομικό τμήμα
Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Νότιας Κυνουρίας αποδέχτηκε τη δωρεά παραχώρηση κατά χρήση του ακινήτου <<Αγροτικού Κτηνιατρείου>> που βρίσκεται στην Κοινότητα Λεωνιδίου του Δήμου  για διάστημα έως 31.12.2022 με δυνατότητα παράτασης εφόσον απαιτηθεί στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας.
Ο σκοπός της δωρεάν παραχώρησης χρήσης είναι η στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Λεωνιδίου, λόγω αδυναμίας εξεύρεσης χώρου στέγασης.
Η εξυπηρέτηση των παροχών κοινής ωφέλειας δεν θα γίνεται πλέον από την Π.Ε. Αρκαδίας από τη στιγμή της αποδοχής της παραχώρησης (ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας απόφασης στο πρόγραμμα Διαύγεια), αλλά από το Δήμο Νότιας Κυνουρίας έως την αποδοχή της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση του ακινήτου από το Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Κυνουρίας για τη στέγαση των υπηρεσιών του, οπότε και το αντίτιμο των παροχών κοινής ωφέλειας θα καταβάλλεται από την Αστυνομία.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...