Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για εγγραφή στο Μουσικό Σχολείο

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για εγγραφή στο Μουσικό Σχολείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το Μουσικό Σχολείο υποδέχτηκε και ξενάγησε στους χώρους του  τους τελειόφοιτους των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Τρίπολης

Την προηγούμενη εβδομάδα στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης ξεναγήθηκαν οι τελειόφοιτοι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Τρίπολης. Τους δόθηκε η ευκαιρία  να γνωρίσουν  τους  χώρους του σχολείου, να παρακολουθήσουν μουσικά σύνολα, ανοιχτές πρόβες και ανοιχτά μαθήματα, να επικοινωνήσουν  και να συνομιλήσουν με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου, να ενημερωθούν για τα προγράμματα Erasmus+  και τις άλλες εξωδιδακτικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχει  το σχολείο. Επίσης κλιμάκιο μαθητών και καθηγητών του Μουσικού σχολείου επισκέφτηκαν τα δημοτικά σχολεία Μεγαλόπολης και Άστρους και έκαναν ανάλογη ενημέρωση στους μαθητές.

Ευχαριστούμε τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας για την διευκόλυνση και την παρότρυνση προς τους Διευθυντές των Σχολείων να συμμετάσχουν οι μαθητές τους στην ενημέρωση και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που συνόδευσαν τα παιδιά.

Υπενθυμίζουμε στους ενδιαφερόμενους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου που επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους στην Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης ότι  χρειάζεται να υποβάλουν ηλεκτρονικά έως και τις 31 Μαΐου 2022  αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Από το  Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...