Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εργαστήρια Γιόγκα ροής στη Νότια Κυνουρία!

Εργαστήρια Γιόγκα ροής στη Νότια Κυνουρία!

Κάτοικοι κι επισκέπτες της Κυνουρίας συναντιούνται φέτος το καλοκαίρι στην όμορφη τοποθεσία της Βρύσης του Δικαίου στα Σαπουνακαίικα Αρκαδίας και συμμετέχουν στα εργαστήρια που διοργανώνει ο νεοσύστατος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός

“Kynourio Soma” στο πλαίσιο της δράσης Ανοιχτός Χώρος/Open Space.

Όλες οι Τετάρτες του Αυγούστου κρύβουν εκπλήξεις με πρωτόγνωρες εμπειρίες μέσα από βιωματικά εργαστήρια κίνησης, ζωγραφικής, γιόγκα και αυτοσχεδιασμού.

Οι επόμενες 2 δράσεις είναι τις Τετάρτες 17 & 24 Αυγούστου 2022 ώρα 19:00 – 21:00 με δύο διαφορετικά εργαστήρια Γιόγκα ροής.

 

Εργαστήρι 17 Αυγούστου 2022

με τη Γεωργία Πανούση

 

Ξεκινώντας από την περιφέρεια, από το φυσικό μας σώμα, εξερευνούμε την κίνηση, την αναπνοή, συμμετέχουμε συνειδητά στην κάθε αλλαγή... κινούμαστε προς τον πυρήνα…

Στο τέλος της πρακτικής  θα αφεθούμε στη yoga Nidra, όπου το σώμα μας πλέον ακίνητο, θα βιώσει τα οφέλη στη νοητική, συναισθηματική και σωματική χαλάρωση.

Εργαστήρι 24 Αυγούστου 2022

με την Helen Noakes

 

Θα νιώσουμε τη σύνδεση με την γη μέσα από σπειροειδή και αυθόρμητες κινήσεις.

Θα εξερευνήσουμε στάσεις της γιόγκα μέσα από μια σειρά κινήσεων με ροή επιτρέποντας στην σπονδυλική στήλη να νοιώσει ελεύθερη και να αναπνεύσει με φυσικό τρόπο.   

Αυτό το εργαστήρι θα είναι μια χαρούμενη έκφραση ενσωματωμένης κίνησης

που μπορεί να βοηθήσει στη συνείδηση των καθημερινών μας κινήσεων και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων. 

Κάθε μια πρακτική της yoga έχει μια μετασχηματιστική δύναμη και σας περιμένω να τη βιώσουμε παρέα!

Το εργαστήρι είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες, ικανότητες, εθνικότητες.

Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία! Φορέστε άνετα ρούχα κι αν θέλετε, έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι κάλτσες. Στρωματάκια γιόγκα θα υπάρχουν στον χώρο αλλά ευχαρίστως μπορείτε να φέρετε και το δικό σας, εάν έχετε.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται κράτηση θέσης.

 

H δράση Open Space/Ανοιχτός Χώρος πραγματοποιείται στην Βρύση του Δικαίου με την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Ν.Κυνουρίας.

 

Η Γεωργία Πανούση κατάγεται από τα Μέλανα και μένει στην Αθήνα. Είναι δασκάλα yoga αναγνωρισμένη από την Yoga Alliance (USA), I.Y.T.A. (Australian), Yoga Alliance International (INDIA)

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Χέλεν Νόακς είναι somatics instructor, δασκάλα yoga and chavutti massage εκπαιδεύτρια. Κατάγεται από την Αγγλία και την Κύπρο και μένει στην Σαμπατική. Για παραπάνω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της.

www.helennoakes.net

Το Kυνούριο Σώμα είναι ένα εγχείρημα δικτύωσης ανθρώπων που ασχολούνται με πρακτικές και δραστηριότητες δημιουργικών τεχνών και ευεξίας.

Συνεργάζονται συνδυάζοντας τις γνώσεις τους, για να διαμορφώσουν ένα πρωτότυπο και πρωτοποριακό πρόγραμμα με εργαστήρια και δράσεις. 

FΒ & Ins:      Kynourio Soma

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...