Μετά το καλοκαίρι θα ξεκινήσει το έργο ανάπλασης της κεντρικής οδού στον Τυρό Κυνουρίας
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ενέκρινε το Πρακτικό Ι «ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την Αποσφράγιση Δικαιολογητικών και Οικονομικής Προσφοράς» του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Δ.Ε. ΤΥΡΟΥ».
Αναδείχθηκε η «ΤΣΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ», ως προσωρινός ανάδοχος κατασκευής του έργου, η οποία υπέβαλε την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (ποσοστό έκπτωσης 13,88 %).
To έργο αφορά στην ανάπλαση τμήματος της Επαρχιακής οδού Άστρους-Λεωνιδίου, μήκους 700 m περίπου, το οποίο ξεκινά αμέσως μετά τη γέφυρα στην είσοδο του Τυρού.
Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα αρχίσουν μετά το καλοκαίρι, λόγω τουρισμού.
Tags:
Τυρός,Σχετικά Άρθρα
- Η θάλασσα βγήκε στην στεριά στην Παραλία Τυρού!
- Κακοκαιρία | Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία - Όλη η λίστα! (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Αφήστε τους δρόμους διαλυμένους στην Αρκαδία, αν έχουν «χαμηλό κυκλοφοριακό φόρτο».
- Θεσμός υψηλού κύρους η διημερίδα στην Τρίπολη – Αναγνώριση πανελλαδικής εμβέλειας για την Ογκολογική Κλινική (vd)
- Δράση καθαρισμού και χαρτογράφησης στο Σύρνα Trail!






