Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινά διαδικασία για ίδρυση και λειτουργία λαϊκής αγοράς στο Λεωνίδιο

Ξεκινά διαδικασία για ίδρυση και λειτουργία λαϊκής αγοράς στο Λεωνίδιο

Να κινηθούν οι διαδικασίες ίδρυσης και λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στο Λεωνίδιο, αποφάσισε το συμβούλιο του ∆ήµου Νότιας Κυνουρίας. Το σκέλος της αποφάσεως αυτής εγκρίθηκε οµόφωνα.

Επίσης, προτείνεται η λαϊκή αγορά να λειτουργεί στο χώρο στον οποίο λαµβάνει χώρα το παζάρι του Αγ. Κωνσταντίνου και βρίσκεται Ν – ΝΑ του παραποτάµιου δρόµου.

Το κομμάτι αυτής της απόφασης λήφθηκε μειοψηφούντων των ∆ηµοτικών Συµβούλων κ.κ. Μάνου Ηλία και Πήλιουρα Ηλία οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο χώρος λειτουργίας πρέπει να είναι η δηµοτική οδός έξω από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.

Και μειοψηφούντος του ∆ηµοτικού Συµβούλου κ. Καρδάση ∆ηµητρίου ο οποίος υποστήριξε την 14/2013 απόφαση του Συµβουλίου ∆ηµοτικής Κοινότητας Λεωνιδίου βάσει της οποίας ο χώρος λειτουργίας της λαϊκής αγοράς είναι ο χώρος του πάρκινγκ στο παραποτάµιο δρόµο, πλησίον δηµοτικού ρολογιού.

Παρών ψήφισε ο ∆ηµοτικός Σύµβουλος κ. Τριανταφύλλου Ιωάννης.

 Η απόφαση θα αποσταλεί στην αρµόδια επιτροπή της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, για τη γνωµοδότησή της στα πλαίσια προκατακτικών ενεργειών για την έκδοση σχετικής απόφασης. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...