"Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στην Τσακωνιά" στον Υμηττό - Δείτε εικόνες!
Το Αρχείο Τσακωνιάς , μαζί με το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ , το Σύλλογο Πειραιά "Το Λεωνίδιο" (Χορευτικό τμήμα), την κυρία Αναστασία Χείλαρη και την κυρία Ελένη Μάνου, βρέθηκαν σήμερα στο "Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στην Τσακωνιά" , που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Αρκάδων Δάφνης - Υμηττού "Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" , στο Κλειστό Γυμναστήριο του Υμηττού.
Πολύ όμορφη εκδήλωση!
Εις το επανιδείν!
Σχετικά Άρθρα
- Τραυματισμοί στην πλατεία Μπασιάκου | Θα τοποθετηθούν κιγκλιδώματα τις επόμενες ημέρες
- Και επίσημα … γίναμε παράρτημα της Καλαμάτας
- Γιαννακόπουλος για τις εξελίξεις με το 11ο Στρατόπεδο: "Η απόλυτη κατάντια για την Αρκαδία, για τους πολιτικούς που ορίζουν τις τύχες και το μέλλον του τόπου"
- Οι 4 προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (τα αδέρφια Αρβανίτη, η Κότσινα & η Παπαγεωργίου) πιστοποιημένοι διαιτητές της ΕΦΟΑ
- Στον Μητροπολίτη Επιφάνιο ο Διοικητής του 9ου Συντάγματος Πεζικού και ο Διοικητής της 124 ΠΒΕ Τρίπολης - Τι ανακοινώθηκε για το "11ο"





