Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας ο Μανώλης Δολιανίτης | "Επενδύσεις και συνεργασία για το καλό του τόπου μας"! (εικόνες - βίντεο)

Νέος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας ο Μανώλης Δολιανίτης | "Επενδύσεις και συνεργασία για το καλό του τόπου μας"! (εικόνες - βίντεο)

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στη Φάμπρικα Πολιτισμού του Λεωνιδίου, ορκίστηκε νέος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας ο Μανώλης Δολιανίτης, διαδεχόμενος στη θέση αυτή τον Μπαμπη Λυσίκατο.

Παρών στην εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Σκαντζός, ο νέος περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Μανδρώνης, οι Δήμαρχοι Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, Γορτυνία Στάθης Κούλης, Μεγαλόπολης Κώστας Μιχόπουλος, αλλά και ο παλιός Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Γιάννης Μαρνέρης. 

Στην ομιλία του, ο νέος Δήμαρχος μίλησε για επενδύσεις που θα αλλάξουν την εικόνα του δήμου, ζήτησε συνεργασία από την μειοψηφία, είπε ότι πιστεύει ακράδαντα στους συνεργάτες του, ότι θα σεβαστεί τις προτεραιότητες των προέδρων και είπε ότι η περιοχή πρέπει να μην είναι ο φτωχός συγγενής, αλλά να μάθει να διεκδικεί. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...