Δεν σέβονται τίποτα | Άγνωστοι μπήκαν και έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα στο νεκροταφείο του Κοσμά - "Μας θλίβει" λέει ο Μανώλης Δολιανίτης
Λίγες ημέρες μετά τους βανδαλισμούς στο κλειστό γυμναστήριο του Λεωνιδίου, σήμερα άγνωστοι προχώρησαν σε κλοπές στο κοιμητήριο του Κοσμά.
Δύο περιστατικά, σε ελάχιστες ημέρες, στη Νότια Κυνουρία.
Ο Δήμαρχος της περιοχής κ. Μανώλης Δολιανίτης σημείωσε, σε ανάρτηση: "Σήμερα είχαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός στο Δήμο μας.
Άγνωστοι μπήκαν στο κοιμητήριο του Κοσμά και μη σεβόμενοι τίποτα έκλεψαν, από το σύνολο των τάφων, κάθε τι μεταλλικό (καντήλια και κορνίζες).
Είναι ένα γεγονός που εκτός από την ποινική του διάσταση, πρωτίστως μας θλίβει θρησκευτικά και ηθικά."
Σχετικά Άρθρα
- Υποβλήθηκε αίτημα ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στα Τρόπαια!
- Τέθηκε σε λειτουργία το Φωτοβολταϊκό πάρκο - "Ιστορική μέρα για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας"
- Πανθυρεατικός | Πρώτη ήττα για το παιδικό πρωτάθλημα
- Στην κορυφή της Ευρώπης για ακόμη μία χρονιά οι Αετοί Γορτυνίας!
- Χριστογιαννόπουλος: "Ο Δήμαρχος δηλώνει ότι η Μεγαλόπολη δεν έχει πρόβλημα νερού και την ίδια ώρα κάνει αυξήσεις κατά 200-300%"!





