Δήμος Νότιας Κυνουρίας | Ανακοίνωση για παράταση απαγόρευσης χρήσης πυρός
Σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ που έχει δημοσιευθεί, με αριθμό 2230/Β/12/04/2024, απαγορεύεται απο σήμερα 15/04/2024, η χρήση πυρός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο διάστημα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να κάνει έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα σχετικά με την απαγόρευση "για την πρόληψη και αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών σε δασικές, αγροτικές εκτάσεις και οικοπεδικούς χώρους".
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δ. ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ
Σχετικά Άρθρα
- Τραυματισμοί στην πλατεία Μπασιάκου | Θα τοποθετηθούν κιγκλιδώματα τις επόμενες ημέρες
- Και επίσημα … γίναμε παράρτημα της Καλαμάτας
- Γιαννακόπουλος για τις εξελίξεις με το 11ο Στρατόπεδο: "Η απόλυτη κατάντια για την Αρκαδία, για τους πολιτικούς που ορίζουν τις τύχες και το μέλλον του τόπου"
- Οι 4 προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (τα αδέρφια Αρβανίτη, η Κότσινα & η Παπαγεωργίου) πιστοποιημένοι διαιτητές της ΕΦΟΑ
- Στον Μητροπολίτη Επιφάνιο ο Διοικητής του 9ου Συντάγματος Πεζικού και ο Διοικητής της 124 ΠΒΕ Τρίπολης - Τι ανακοινώθηκε για το "11ο"





