Μαγικές εικόνες από την Ανάσταση με τα αερόστατα στο Λεωνίδιο!
Η Ακολουθία της Αναστάσεως ξεκίνησε στις 11.00 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο Λεωνίδιο. Οι καμπάνες των εκκλησιών προσκάλεσαν τον κόσμο και χιλιάδες επισκέπτες κατευθύνθηκαν προς τις 5 ενορίες του Λεωνιδίου.
Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα οι ιερείς μετέβησαν στους προαύλιους χώρους των Iερών Nαών και ακριβώς στις 12:00 τα μεσάνυχτα εψάλη το Χριστός Ανέστη, οι καμπάνες ήχησαν χαρμόσυνα, αμέτρητα αερόστατα φώτισαν τον ουρανό και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα προς αυτόν.
Σύμφωνα με την παράδοση ο καιρός στέκεται ουραγός σε όποιες καιρικές συνθήκες και να επικρατούν, οδηγώντας τα αερόστατα προς τη θάλασσα.
Tags:
Πάσχα στο Λεωνίδιο,Σχετικά Άρθρα
- Εξαιρετική παρουσία του Αντώνη Μήλτσου από την Τρίπολη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου
- Ο Κώστας Τζιούμης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ζητά ουσιαστική αποκέντρωση, θεσμική και οικονομική αυτοτέλεια»
- Β΄ΕΠΣΑ | "4 στα 4" ο Παναρκαδικός - Όλα τα αποτελέσματα
- Α' ΕΠΣΑ | "Τρένο" ο Πανθυρεατικός, ακολουθούν Τεγέα και Λεωνίδιο
- Ποδηλατικός Όμιλος Τρίπολης | Πέντε μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πίστας! (εικόνες)





