Αθλητής ξεκίνησε από το Λεωνίδιο και θα κολυμπήσει 60 χιλιόμετρα για να υποστηρίξει το σύλλογο "ΕΛΠΙΔΑ" για τα παιδιά με καρκίνο! (vd)
Την Δευτέρα 23/9/2024 ο αθλητής Σταύρος Σμυρλής ξεκίνησε από το λιμάνι Λεωνιδίου με σκοπό να κολυμπήσει 60 χλμ, συνδράμοντας στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια ο σύλλογος φίλων των παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».
Έφτασε ήδη στον Τυρό ενώ στις 27 Σεπτμεβρίου θα καταλήξει στο Ναύπλιο.
Για την πραγματοποίηση δωρεάς προς το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο, όπου θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές υποστήριξης
https://elpida.org/donations/
Σχετικά Άρθρα
- Αστέρας Τρίπολης | Χωρίς Μακέντα με την Κηφισιά
- Και η ΔΑΠ δήλωσε νικήτρια στις φοιτητικές εκλογές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!
- Φοιτητικές εκλογές | Η Πανσπουδαστική (ΚΚΕ) ανακοίνωσε ότι κέρδισε με 50.6% στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!
- Νέα σημαντική διάκριση για τον Νίκο Φλώρο στην Πορτογαλία!
- Βλάσης σε Παγγορτυνιακή: "Εκτιμώ ότι αναμένεται σύντομα η πρώτη χρηματοδότηση για τους δρόμους της Γορτυνίας"






