Βαν με αναρριχητές εγκλωβίστηκε στο ποτάμι του Λεωνιδίου - Μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, απεγκλωβίστηκε το όχημα (vd)
Εντοπίστηκαν από έναν κάτοικο της περιοχής, ενώ επειδή παρέμειναν πολύ ώρα το νερό και το κρύο, παρουσίασαν υποθερμία.
Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή οι Παναγιώτης Στόης και Simona Țuca, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και υπάλληλοι του δήμου και της Πυροσβεστικής.
Αρχικά τους δόθηκαν ρούχα και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας του Λεωνιδίου για τις πρώτες βοήθειες.
Ακολούθησε μία επιχείρηση απεγκλωβισμού του οχήματος που ήταν μέσα στο ποτάμι του Δαφνώνα.
Να σημειωθεί τέλος ότι τους δόθηκε και προσωρινή διαμονή δωρεάν.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Φωτογραφίες - βίντεο | Alexandra Tuca
Σχετικά Άρθρα
- Μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην έξοδο του Λεωνιδίου προς Αθήνα
- Λεωνίδιο | Διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ και σπίτι – Τρύπες στους τοίχους, καλυμμένες κάμερες και μεγάλες ζημιές (εικόνες)
- Η συναυλία της Ιουλίας Καραπατάκη στο Λεωνίδιο από ψηλά – Εντυπωσιακά πλάνα του Γιώργου Λάτση (vd)
- Λεωνίδιο | Sold out ο Αλέξανδρος Τσουβέλας – Μια βραδιά που γέμισε το Λεωνίδιο (vd)
- Πεζοδρόμηση στον κεντρικό δρόμο Λεωνιδίου κάθε Σαββατοκύριακο
1 σχόλιο
-
Μη στρογγυλεύετε τις γωνίες, οι τύποι όχι απλά πάρκαραν "κοντά" στο ποτάμι, την έπεσαν για ύπνο μέσα στο ποτάμι. Είναι ένα από τα πολλά αυτοκίνητα-βαν που παρκάρουν όπου θέλουν προκειμένου να μην πληρώσουν τα 10-15 ευρώ τη βραδιά που χρεώνει κοντινό κάμπινγκ






