Πλάκα Λεωνιδίου | Απόφαση μίσθωσης οικοπέδου για τη λειτουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων

Η Δημοτική Επιτροπή Νότιας Κυνουρίας αποφάσισε ομόφωνα (επί 4 συμμετεχόντων μελών στη ψηφοφορία) να εγκρίνει το από 27.12.2024 πρακτικό δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου (οικοπέδου) για τη λειτουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων στη θέση “Πλάκα Λεωνιδίου” της Δημοτικής Κοινότητας Λεωνιδίου, η οποία διεξήχθη σε δύο φάσεις και με ημερομηνία διενέργειας της β΄ φάσης την 27.12.2024 και ώρα 10:00 π.μ.
Επίσης, κατακυρώνει, τον διαγωνισμό μίσθωσης ακινήτου (οικοπέδου) για τη λειτουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων στη θέση “Πλάκα Λεωνιδίου” της Δημοτικής Κοινότητας Λεωνιδίου για τις ανάγκες του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στους συνιδιοκτήτες κκ Λάτση Μαρία και Λάτση Γεώργιο για το ακίνητο συνολικής 4 έκτασης 2.000,00 τ.μ. με τελική τιμή κατακύρωσης το ποσό των 3,00 €/τ.μ. ή (6.000,00)€ το έτος.
Tags:
Πλάκα Λεωνιδίου,Σχετικά Άρθρα
- Παπαηλιού: "Η δικαστική τήβεννος δεν χορηγεί «ελευθέρας» για συμμετοχή σε πολιτικολογία"
- ΚΚΕ Αρκαδίας: "Έκλεισαν τις λιγνιτικές μονάδες και φέρνουν το εργοστάσιο καύσης απορριμμάτων"
- Επιδείξεις kiteboarding και freestyle ανέδειξαν τη δυναμική της Βόρειας Κυνουρίας ως εναλλακτικού προορισμού (εικόνες)
- Η αποστολή του Αστέρα AKTOR για το ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά
- Κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης