Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαρνέρης, Λυσίκατος και δύο αριστεροί συνδυασμοί στις δημοτικές εκλογές της Νότιας Κυνουρίας!

Μαρνέρης, Λυσίκατος και δύο αριστεροί συνδυασμοί στις δημοτικές εκλογές της Νότιας Κυνουρίας!
Ξεκαθαρίζει το προεκλογικό σκηνικό στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας, με το πιθανότερο –τη δεδομένη χρονική στιγμή- να υπάρξουν τέσσερα ψηφοδέλτια που θα ριχτούν στη μάχη των εκλογών.
Πιο συγκεκριμένα:
Γιάννης Μαρνέρης: Είναι ο νυν Δήμαρχος ο οποίος στις δημοτικές εκλογές του 2010 κέρδισε τον Δημήτρη Τσιγκούνη και έγινε ο πρώτος Δήμαρχος στον Καλλοκρατικό Δήμο Ν. Κυνουρίας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, αμφιταλαντεύτηκε για το αν θα είναι ξανά υποψήφιος, τελικά όμως αποφάσισε να διεκδικήσει πάλι τη νίκη στις εκλογές.
Χαράλαμπος Λυσίκατος: Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο, πολιτικό μηχανικό στο επάγγελμα, που έκανε την εμφάνιση του στο προεκλογικό σκηνικό με τη συνδυασμό ««Όραμα - Γνώση – Πρόοδος» και αμέσως απόκτησε σημαντική δυναμική η υποψηφιότητά του. «Φρέσκο» πρόσωπο που φαίνεται ότι έχει μέλλον στα δημοτικά πράγματα της περιοχής.
Νίκος Χείλαρης (ΚΚΕ): Υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας με το ΚΚΕ θα είναι Νίκος Χείλαρης ο οποίος είναι 55 ετών, αυτοαπασχολούμενος, σε οικοδομική επιχείρηση, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Γοενών και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λεωνιδίου και στέλεχος του ΚΚΕ (την προηγούμενη φορά το ΚΚΕ είχε στηρίξει τον Γιάννη Ρουσάλη).
«Ο Άλλος Δρόμος»: Είναι η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Νότιας Κυνουρίας που ξεκίνησε με πυρήνα το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην πορεία συσπείρωσε πολλά ανεξάρτητα πρόσωπα από την περιοχή.
Η Γραμματεία είναι: Δολιανίτης Τριαντάφυλλος, Κουνιά Σοφία, Μάνος Νίκος, Μάνος Ηλίας, Μπαμπαδήμας Γιάννης, Μπουρνάκης Δημήτρης, Ντίνα Βιτζηλαίου, Σαρρή Γεωργία, Τσουκάτος Βαγγέλης, Χείλαρης Μανώλης, Ψαρολόγος Γιώργος. Η ιστοσελίδα είναι http://oallosdromos-nkyn.blogspot.gr.
Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα πράξει ο πρώην Δήμαρχος Λεωνιδίου, Δημήτρης Τσιγκούνης.
 
(Οι φωτογραφίες του Χ. Λυσίκατου και της κίνησης «Ο Άλλος Δρόμος» είναι από το leonidion.gr).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...