Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

H ταξιδιωτική εκπομπή «Επιμένουμε Ελλάδα» έκανε γυρίσματα για 4 μέρες στη Νότια Κυνουρία!

H ταξιδιωτική εκπομπή «Επιμένουμε Ελλάδα» έκανε γυρίσματα για 4 μέρες στη Νότια Κυνουρία!
H μεγαλύτερη ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης ''Επιμένουμε Ελλάδα''  πρώην '' Μένουμε Ελλάδα'' βρέθηκε για γυρίσματα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας για τέσσερις ημέρες, όπως διαβάζουμε στο www.tyrotsakonia.gr.
Ο ρεπόρτερ της εκπομπής Βασίλης Λεβέντης μαζί με έναν από τους πιό έμπειρους εικονολήπτες της Ελληνικής τηλεόρασης τον Γιάννη Πολυχρονόπουλο και τους ηχολήπτες Κώστα Παππά και Νίκο Κάντα έχοντας σαν ορμητήριο τον Τυρό αποτύπωσαν μέσα από την κάμερα της εκπομπής τις ομορφιές, τις τουριστικές υποδομές τις παραδόσεις και την ιστορία της Νότιας Κυνουρίας.
Τα γυρίσματα έγιναν σε Τυρό, Παναγία Έλωνα, Λεωνίδιο, Πόυλιθρα, Μέλανα, Λειβάδι, Πραγματευτή, Σαμπατική, όπως επίσης και σε όλες τις ακρογιαλιές του Τυρού και του Λεωνδίου.
Στην εκπομπή μίλησαν αρκετοί επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού του αγροτικού τομέα και της θάλασσας οι οποίοι θα γίνουν οι πρεσβευτές του τόπου μας.
Το "Καλημέρα Αρκαδία" οφείλει να υπογραμμίσει ότι η εκπομπή ήρθε στη Νότια Κυνουρία, με πρωτοβουλία του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Τυρού, Δημήτρη Κουνιά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...