Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέος εξοπλισμός για τη Φιλαρμονική του Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Νέος εξοπλισμός για τη Φιλαρμονική του Δήμου Νότιας Κυνουρίας
Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας κ. Μάνος Ηλίας παρέλαβε παρουσία του
Διευθύνοντος Συμβούλου της Αναπτυξιακής Πάρνωνα κ. Μπερέτσο Μαρίνο, μουσικό και ηχητικό εξοπλισμό για την Φιλαρμονική του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια μουσικών οργάνων, συστημάτων ήχου και λοιπού εξοπλισμού των Φιλαρμονικών και χορωδιών της Πελοποννήσου» της ενταγμένης Πράξης «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ενίσχυση Φιλαρμονικών και χορωδιών της Πελοποννήσου», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων» 2007-2013, συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Η παράδοση – παραλαβή των μουσικών οργάνων, συστημάτων ήχου και λοιπού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Φιλαρμονικής στο Λεωνίδιο. Η Φιλαρμονική ενισχύθηκε με 21 νέα μουσικά όργανα και συστήματα ήχου και αναμένεται σύντομα να παραλάβει και στολές για τα μέλη της.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Επιχείρησης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη για την πρωτοβουλία υλοποίησης αυτού του έργου και την Αναπτυξιακή Πάρνωνα – Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...