Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησε την Ευγενία Σαρρή (εικόνες - βίντεο)

Το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησε την Ευγενία Σαρρή (εικόνες - βίντεο)
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας τίμησε, με τον πιο επίσημο τρόπο, την παγκόσμια πρωταθλήτρια TKD ITF Εφήβων Νεανίδων 2016, Ευγενία Σαρρή από το Λεωνίδιο, με μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, λίγο πριν την έναρξη της Ειδικής Συνεδρίασης για την έγκριση του απολογισμού και του ισολογισμού έτους 2015.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Κολινιώτης καλωσόρισε την Ευγενία Σαρρή αναφέροντας τα εξής:
"Κύριε Δήμαρχε, Δημοτικοί Σύμβουλοι, κυρίες και κύριοι, σήμερα 21 Οκτωβρίου 2016 έχουμε την τιμή όλοι μας, εκπροσωπώντας τη Νότια Κυνουρία, να εκφράσουμε με επίσημο τρόπο τα συγχαρητήριά μας και το θαυμασμό μας σε ένα κορίτσι του τόπου μας, που έχει καταφέρει πάρα πολλά και σπουδαία πράγματα στον χώρο του αθλητισμού, του πρωταθλητισμού  και συγκεκριμένα στο άθλημα του Τάεκβοντό. 
Οι επιδόσεις της πάντοτε υψηλές όπως και οι στόχοι της. Η προσπάθειά της συνεχής και αδιάκοπη. Ο αθλητισμός και πολύ περισσότερο ο πρωταθλητισμός χρειάζεται υπομονή και επιμονή, ιδιαίτερες δεξιότητες και ικανότητες, αυτοπειθαρχία, μέγιστη ενέργεια και καθαρότητα σκέψης, γόνιμη αφοσίωση και ουσιαστικό σεβασμό, συστηματική και κοπιώδη ενασχόληση με το αντικείμενο και πάνω από όλα έμπνευση. 
Έμπνευση από ανθρώπους με γνώση που θα σταθούν δίπλα σου και θα σου διδάξουν. Άνθρωποι με πάθος και όραμα, πίστη αλλά και προσδοκίες. Εδώ αναδεικνύεται ο τεράστιος και πολύ σημαντικός ρόλος της οικογένειας, η οποία στηρίζει τις προσπάθειες, τις θυσίες και τα όνειρα του αθλητή, ο ρόλος των προπονητών οι οποίοι θα σου μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και θα σε κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και φυσικά ο κοινωνικός μας περίγυρος, το φιλικό μας περιβάλλον. Όλοι οι παραπάνω ρόλοι στη ζωή ενός αθλητή και πρωταθλητή είναι ανεκτίμητης αξίας και αποτελούν τους συνοδοιπόρους σε αυτήν την δύσκολη πορεία και φυσικά αξίζουν και αυτοί πολλά συγχαρητήρια.
Η δική μας η πρωταθλήτρια, η Ευγενία Σαρρή, το κορίτσι από το Λεωνίδιο και τα Τσιτάλια είναι ένα εμπνευσμένο κορίτσι, με σημαντικές δεξιότητες στο άθλημα του Τάεκβοντό, σεβασμό, πίστη και έχει βάλει υψηλούς στόχους. Κάποιους από αυτούς τους έχει ήδη πετύχει αλλά το μέλλον είναι μπροστά της και οι επιτυχίες, είμαστε σίγουροι πως θα πολλαπλασιαστούν. Με συμπαραστάτες την οικογένειά της και τους άξιους προπονητές της έχει πετύχει πολλά. Έχει στεφθεί 2 φορές πρωταθλήτρια κόσμου, έχει βάλει στις πλάτες της την ελληνική σημαία και έχει αισθανθεί περηφάνια όπως κι εμείς ακούγοντας τον εθνικό μας ύμνο. Με τις υψηλές της επιδόσεις έχει κατακτήσει και άλλους τίτλους στην αθλητική της καριέρα και εμείς της ευχόμαστε να είναι πάντα γερή και να μην σταματά να ονειρεύεται.
Η σκέψη της, η προσπάθειά της, το όραμα και η πίστη της πρέπει να αποτελούν πρότυπο ιδιαίτερα για τα παιδιά μας. Τίποτα δεν κατακτιέται εύκολα. Απαιτούνται θυσίες, αγώνες και καθημερινές μάχες ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. 
Έχουμε την τιμή λοιπόν σήμερα να έχουμε κοντά μας την αθλήτρια Ευγενία Σαρρή και θα ήθελα ως Πρόεδρος του Δ.Σ Νότιας Κυνουρίας να την καλέσω εδώ στο βήμα και να την καλωσορίσουμε"
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση:























Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...